Home > Nieuws > CSU presenteert technologische en hospitality innovaties op facility events

CSU presenteert technologische en hospitality innovaties op facility events

Donderdag 29 December 2016

Schoonmaakbedrijf CSU start 2017 scherp met toonaangevende innovaties op de vakevents Facility for Future en Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in januari. CSU presenteert er de nieuwste hospitalitytools en de praktische toepassing van de BeSense sensortechnologie. In CSU’s Virtual Reality Corner beleven bezoekers realtime zelf de mogelijkheden van VR voor facilitaire klantbeleving en opleidingen.

Technologische vernieuwing en hospitality spelen in de visie van CSU een sleutelrol in het optimaliseren van klantgerichte facilitaire dienstverlening. Op beide events ervaren bezoekers hoe CSU innovaties als sensoring, virtual reality en hospitality in de praktijk toepast en met de mens in de hoofdrol zo facilitaire dienstverlening verder ontwikkelt.

19 januari lancering sensorconcept BeSense
Met BeSense zet CSU samen met Heijmans concrete stappen in het toepassen van sensortechnologie in gebouwen. BeSense optimaliseert gebouwbeheer en facilitair management. Op Facility for Future in de Brabanthallen presenteren CSU en Heijmans het vernieuwende sensorenconcept. Keynotespeaker Jim Stolze (TEDxAmsterdam) verzorgt donderdag 19 januari de introductie en officiële lancering van BeSense. Op de CSU stand is live te zien hoe sensortechnologie de bezetting en benutting van werkplekken en comfortwaardes als licht, temperatuur en CO2 inzichtelijk maakt.

CSU Virtual Reality Corner
CSU laat zijn dienstverlening op realistische wijze ervaren met behulp van Virtual Reality. VR biedt volgens CSU mogelijkheden voor het beleven en verbeteren van facilitaire klantbeleving en opleidingen. Bezoekers van de stand ervaren in CSU’s Virtual Reality Corner dat nu al in de praktijk door een virtueel kijkje door de ogen van de eindgebruiker.

Hospitality innovaties
CSU loopt voorop in de facilitaire hospitality-aanpak en presenteert vernieuwende hospitalitytools die helpen de facilitaire beleving te verhogen. Een voorbeeld is het door CSU ontwikkelde Hospitalityspel. Dat leert facilitair opdrachtgevers spelenderwijs wat hun behoeften en wensen op hospitalitygebied zijn.

26 januari Qmusic the Party
CSU sponsort vanaf 26 december opnieuw het spannende radiospel “Het Geluid” van Qmusic. Daarin levert een scherp gehoor een mooie geldprijs op. Recent is CSU uitgeroepen tot het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland in de MT100. Dit op basis van onderzoek door Management Team en de Erasmus Universiteit naar de beste dienstverleners van Nederland. Samen met de DJ's van Qmusic the Party viert CSU dit op Vakbeurs Facilitair op donderdag 26 januari vanaf 15.00 uur met een feestelijke borrel. Bezoekers zijn echter alle dagen van harte welkom op de CSU stand op:
* Facility for Future, 18, 19 en 20 januari, Brabanthallen Den Bosch, CSU stand A4.
* Vakbeurs Facilitair, 25, 26 en 27 januari, Jaarbeurs Utrecht CSU stand C7.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.