Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hoe verduurzamen we samen de facilitaire keten? Beluister onze podcast

Hoe verduurzamen we de facilitaire keten op het gebied van o.a. duurzaam aanbesteden, schoonmaken en afvalinzameling? Beluister de Sustainable Hero Talks, de podcast met manager duurzaamheid Niels van Geenhuizen.

In deze serie van acht gesprekken gaat hij in gesprek met vakgenoten en impactmakers op zowel milieugebied als menselijk vlak. Zijn gasten zijn experts met een groen en sociaal hart die al jaren gedreven zijn om de wereld mooier te maken.

Hoe breng je duurzaam werken in de praktijk op de werkvloer? Hoe kun jij morgen zelf aan de slag? Niels en zijn gasten verkennen de kansen, delen verfrissende inzichten en geven praktische tips om elke dag weer een beetje duurzamer te werken. Van circulaire middelen, mobiliteit en upcycling in de kantooromgeving tot het stimuleren van duurzaam gedrag onder medewerkers. De boodschap: Niet wachten, nu handelen, want ook jij bent een Sustainable Hero.

De Sustainable Hero Talks podcast is opgenomen tijdens het Workplace Xperience-event in april 2024 in Rotterdam. Beluister alle afleveringen op onder andere Spotify of je favoriete podcastkanaal.

Podcast Niels van Geenhuizen