Home > Nieuws > CSU opnieuw uitgeroepen tot Top Employer

CSU opnieuw uitgeroepen tot Top Employer

Vrijdag 02 Februari 2018

Voor het vijfde jaar op rij is CSU donderdag 1 februari uitgeroepen als gecertificeerd 'Top Employer Nederland'. Als een van de selecte organisaties ontving het schoonmaakbedrijf een officiële erkenning voor zijn uitstekende personeelsbeleid. CSU is dan ook bijzonder trots dat de certificering ook dit jaar is toegekend.

Ieder jaar reikt het Top Employers Institute certificaten uit aan werkgevers die goede arbeidsomstandigheden creëren voor hun werknemers. Volgens de organisatie is CSU een toonaangevend bedrijf dat erin slaagt op unieke wijze goed werkgeverschap in de praktijk te brengen.

Exclusieve certificering
Volgens het Top Employers Institute biedt CSU uitstekende arbeidsvoorwaarden, ondersteunt het de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en streeft het ernaar de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.
’Wederom zijn wij erg trots op deze exclusieve certificering. CSU investeert al jaren in goed werkgeverschap’, benadrukt P&O directeur Marco Gramser. Ondersteuning bij financiële problemen, gratis fysiotherapie, hulp bij psychische klachten, health checks en de brede inzet van SROI zijn onderdeel van het personeelsbeleid. ‘Onze visie is: als wij goed zorgen voor mensen, zorgen die mensen goed voor ons. De hercertificering laat een stijgende lijn zien in ons personeelsbeleid en is een stimulans voor de voortzetting van onze positie als topwerkgever.’

Goed werkgeverschap CSU
Rutger Steyerberg, country manager Benelux voor het Top Employers Institute: ‘Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat CSU een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden tot goed doordachte opleidingsprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.’

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.