Home > Nieuws > CSU op vakbeurs Facilitair: Zichtbaar voor elkaar!

CSU op vakbeurs Facilitair: Zichtbaar voor elkaar!

Dinsdag 14 Januari 2014

Met het thema Zichtbaar voor elkaar benadrukt schoonmaakbedrijf CSU op de beurs Facilitair van 15 t/m 17 januari het belang van goed geregelde gastvrije en zichtbare schoonmaak. Volgens CSU is schoonmaakwerk gelukkig steeds vaker zichtbaar maar kan het nog beter. Daarom daagt CSU facilitaire opdrachtgevers en bezoekers uit dat op de beurs zelf te benadrukken.

De CSU schoonmaker anno 2014 is niet alleen goed in zijn vak. Bij opdrachtgevers is hij steeds vaker zichtbaar aanwezig, heeft interactie met eindgebruikers en is gastheer.Bezoekers worden op de CSU-stand (nr. 1.073) gastvrij ontvangen en uitgedaagd om zelf met of als schoonmaker zichtbaar te zijn. Hoe? Die 'ontdekking' doen bezoekers op de stand. Ze houden er een spraakmakende attentie aan over.

Prijsvraag sociale duurzaamheid
Via een prijsvraag over social return laat CSU, de winnaar van de MVO Award 2012, zien dat sociale duurzaamheid en goed gastheerschap uitstekend samengaan. Beursbezoekers kunnen er een weekendje weg mee winnen in een van de vele hotels die CSU gastvrij schoonmaakt. Geïnteresseerden kunnen tevens kennismaken met CSU’s slimme toepassingen voor belevingsmetingen of milieuvriendelijke afvalinzameling en -verwerking.

Bijzondere Tarwegrasproeverij
Ook om nieuwe energie op te doen tijdens een drukke beursdag zijn bezoekers bij CSU aan het juiste adres. Door een tarwegrasproeverij ervaren ze hoe ze bij CSU met een kleine, groene en gezonde investering een groot effect kunnen bereiken. Een bijzondere energieboost na of tijdens een dagje rondlopen in de Brabanthallen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.