Home > Nieuws > CSU ontvangt OSB-Keurmerk

CSU ontvangt OSB-Keurmerk

Vrijdag 04 Januari 2013

Op 3 januari 2013 kregen CSU’s directievoorzitter John van Hoof en Paul Meerman van S&G Diensten uit Nieuwegein als eerste leden het OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt uit handen van OSB-directeur Rob Bongenaar. CSU nam in de persoon van Rob Boers, manager KAM, de afgelopen jaren deel aan de stuurgroep die het OSB-Keurmerk inhoudelijk heeft vormgegeven.

Het OSB-Keurmerk is 1 januari 2013 geïntroduceerd om de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld te brengen. Rob Bongenaar, directeur OSB: "We hebben als brancheorganisatie samen met de leden afgelopen jaren hard gewerkt om dit keurmerk te realiseren. Ik ben er trots op dat een groot deel van de leden nu in het bezit is van het OSB-Keurmerk of dat binnenkort krijgt. De branche legt zich daarmee als één van de eerste branches in Nederland strenge normen op en heeft daarin het afgelopen jaar op eigen initiatief fors geïnvesteerd."

Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Bij bedrijven met het keurmerk zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.