Home > Nieuws > CSU en CBRE gaan strategische samenwerking aan

CSU en CBRE gaan strategische samenwerking aan

Woensdag 18 April 2018

CBRE Global Workplace Solutions en CSU tekenden gisteren een strategische samenwerkingsovereenkomst. Beide partijen bevestigen daarmee de gezamenlijke ambitie om het facilitaire domein, en de innovaties die ze daarin nastreven, verder te ontwikkelen.

De organisaties zijn complementair en versterken elkaar als het gaat om het vormgeven van de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied. CBRE GWS acteert op het snijvlak van IFM-activiteiten en vastgoeddiensten, CSU focust zich op innovatieve schoonmaakoplossingen.

Rick Jacobs, CBRE: ”Bij het verder integreren van het aanbod en ontwikkelen van de markt, is CSU een relevante partner voor samenwerking binnen de soft services. Met hun propositie als single service provider initieert, toetst en verbetert CSU klantgerichte innovaties als BeSenserobotisering en de FM Coalitie. We zien daarin de voordelen dat we de diverse marktontwikkelingen en outsource mogelijkheden vanuit de integraliteit van alle oplossingen kunnen aanschouwen. Onze klantgerichte aanpak gaat verder dan het aanbieden van modellen. Het is wat ons betreft een geheel van praktische oplossingen en werkwijzen die FM wend- en weerbaar houden en recht doen aan de digitalisering van ons vakgebied. Daarin hebben CSU en CBRE elkaar gevonden.”

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.