Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Scholen schoonmaken

Scholen schoonmaken

Zowel voor leraren als leerlingen draagt een schoon schoollokaal bij aan betere prestaties en resultaten. Bovendien stellen ouders en leerlingen de complete schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Een hygiënisch schoollokaal, schone toiletten en een propere kantine zijn daarbij van belang. CSU verzorgt als nummer 1 facilitair dienstverlener de reiniging van talrijke basisscholen, middelbare scholen, hoge scholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen in Nederland. Benieuwd wat CSU voor uw scholen schoonmaken kan betekenen? Informeer direct naar de mogelijkheden en vraag een offerte op maat aan.

Effectief scholen schoonmaken tegen een scherp tarief

Schoolbesturen hebben de opdracht om efficiënt te werken, maar hygiëne speelt ook een belangrijke rol. CSU adviseert u bij het zo effectief inrichten van scholen schoonmaken. Wij gaan met u in gesprek om de schoonmaakwerkzaamheden volledig af te stemmen op uw wensen en verwachtingen. Wij verzorgen maatwerk en zijn zeer flexibel als het gaat om planning en wisseling. Door bovendien scholen efficiënt in te richten, adviseren wij u hoe de schoollokalen zo lang mogelijk schoon blijven. Door de scholen schoonmaken perfect af te stemmen op de bezetting van de school levert u niet in op kwaliteit en gastheerschap.

Meer dan scholen schoonmaken alleen

De schoonmakers van CSU begrijpen dat zij mede het visitekaartje zijn van uw school. Onze schoonmakers houden zich dan ook uiteraard aan de regels binnen de school en zijn gastvrij, representatief en betrokken. Bovendien zijn onze schoonmakers op de hoogte van de laatste protocollen en regelgeving binnen de onderwijssector, zodat scholen schoonmaken altijd op de juiste manier verloopt.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een vakkundig schoonmaakbedrijf voor scholen schoonmaken die alert is en klantgericht werkt? CSU gaat voor u aan de slag met een hands-on mentaliteit. Bovendien leveren wij naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgevelreiniging en graffitireiniging. Vraag direct een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.