Home > Blog > Henry is jarig

Henry is jarig

Maandag 02 Mei 2016
Door: Ton van de Ven, Manager Inkoop & Huisvesting

De schoonmaakbranche is volop in beweging. Het stoffige imago uit het verleden wordt in rap tempo ingehaald door de tand des tijds. Ook de schoonmaakbranche gaat mee in de vaart der volkeren. Ging het vroeger met de klant over een vloertje netjes in de was zetten of over de ramen een keer grondig lappen, tegenwoordig hebben we het met onze klanten over smart cleaning, activity based cleaning, sensor based cleaning, robotisering en wat al niet meer.

Blijft dan niks bij het oude, moet dan alles anders? Gelukkig niet. Henry bewijst het. De stofzuiger met het lachende gezichtje viert dit jaar zijn 35e verjaardag  maar is  still going strong. Zijn geheim? Mee gaan met de tijd (Henry voldoet nu al aan de verscherpte energie-eisen per 1 september 2017) maar vooral altijd lachend je werk doen.

 

Geschreven door: Ton van de Ven
Ton  van de Ven

Ton van de Ven is manager Inkoop & Huisvesting bij CSU en zodoende verantwoordelijk voor inkoop, logistiek, wagenparkbeheer, huisvesting en overige facilitaire zaken. Daarnaast is Ton lid van de MVO-commissie. 

Reacties

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Als eerste het laatste nieuws over CSU? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.