Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische reiniging

Soms heeft een bedrijfspand meer nodig dan alleen reinigen met een mop en een vochtige doek. Wil je met enige regelmaat net dat beetje meer voor de schoonmaak van jouw pand? Dan zoek je een expert in specialistische reiniging. CSU is de partij die je nodig hebt. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte direct contact met ons op.

Specialistische reiniging voor ieder bedrijfspand 

Wij komen graag bij jou langs om je plannen te bespreken. Daarbij geven wij bij jou aan welk aandeel wij daarin kunnen leveren. Wij verzorgen de specialistische reiniging voor onder andere het MKB, maar ook voor zorginstellingen, onderwijsinstellingen en hotels. Het maakt voor ons niet uit waar je in Nederland gevestigd bent. CSU heeft vestigingen door heel het land en wij maken dan ook in heel Nederland schoon.

Van specialistische reiniging vloeren tot aan cleanrooms

Ons takenpakket is uitgebreid. Naast de dagelijkse schoonmaak zet je ons dus ook in voor periodiek onderhoud en specialistische reiniging. Hierbij kun je denken aan:

gevelreiniging
graffiti-reiniging
– reiniging van cleanrooms

We weten als geen ander hoe nauw dit luistert en we werken dan ook zeer zorgvuldig. Medewerkers die cleanrooms reinigen bijvoorbeeld, zijn VCCN-gecertificeerd en zijn op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving.

Direct een offerte aanvragen voor specialistische reiniging

Waarschijnlijk ben je benieuwd naar de kosten van onze diensten voor specialistische reiniging. Omdat geen pand gelijk is, kunnen we je niet direct van een antwoord voorzien. Neem contact met ons op voor een afspraak en we komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Op basis van ons gesprek en jouw wensen, stellen wij een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je direct waar je aan toe bent. We horen graag van je.

cleanrooms-brochure-foto1

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.