Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische reiniging

Je bedrijfspand verdient meer dan alleen de basisreiniging met een mop en een vochtige doek. Wanneer je op zoek bent naar die extra touch voor de schoonmaak van jouw pand, is CSU de perfecte partner voor specialistische reiniging. We zetten net dat stapje extra met een verrassende en innovatieve aanpak; maar wat is specialistische reiniging nu precies? We maken bij de schoonmaak onder andere gebruik van onze Hi Five-data, de Facilitaire Coalitie en Green & Social Impact. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

Specialistische reiniging: passend bij ieder bedrijfspand  

Of je nu een MKB’er bent, een zorginstelling, onderwijsinstelling of kantoor: CSU komt graag bij jou langs om jouw wensen te bespreken en te ontdekken welke rol onze specialistische reiniging daarin kan spelen. Met vestigingen door heel Nederland staan we altijd voor je klaar, ongeacht je locatie. 

Specialistische reiniging met HI Five 

Bij CSU doen we meer dan alleen schoonmaken: we zetten Hi Five in om de reiniging aan te passen op basis van data. Zo weten we precies waar het écht nodig is om extra reiniging in te zetten; maar wat valt er precies onder specialistische reiniging? Enkele voorbeelden zijn:

Gevelreiniging
Graffiti-reiniging
– Reiniging van cleanrooms
– Vloeronderhoud met Smartcoat 
Dieptereiniging 
Glasbewassing 
– Industriële schoonmaak 

Onze schoonmaakmedewerkers zijn RAS-gecertificeerd. Dat betekent dat onze medewerkers met dé RAS-basisopleiding een branche-erkend diploma op zak hebben. Zij beschikken over de juiste vakkennis, zodat jouw pand altijd voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid. 

Samenwerking met de Facilitaire Coalitie 

Binnen jouw bedrijfspand wil je dat alles op rolletjes loopt. Daarom werken we bij CSU samen met andere facilitaire dienstverleners in de Facilitaire Coalitie. Een integraal samenwerkingsmodel waarbij elke partij bijdraagt aan een optimale ketensamenwerking. Zo zorgt CSU niet alleen voor een schone en veilige werkomgeving, maar ook voor een prettige sfeer en goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. 

Werken aan een groene toekomst met CSU Green Impact 

Bij CSU zijn we niet alleen gericht op het hier en nu, maar ook op de toekomst. Met de inzet van ons Green & Social Impact-dashboard analyseren we de duurzame impact van onze schoonmaakdiensten en zoeken we continu naar manieren om nog efficiënter en milieuvriendelijker te werken. Hiermee streven we naar een groene standaard voor de gehele schoonmaakbranche. 

Vrijblijvende offerte voor specialistische reiniging 

Nieuwsgierig naar wat CSU’s specialistische reiniging voor jouw bedrijfspand kan betekenen? Neem contact met ons op voor een afspraak. We bespreken graag jouw wensen en stellen op basis daarvan een persoonlijke, vrijblijvende offerte op. Zo weet je direct waar je aan toe bent. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een schone, veilige en duurzame toekomst voor jouw pand. 

cleanrooms-brochure-foto1

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.