Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische reiniging

Soms heeft een bedrijfspand meer nodig dan alleen reinigen met een mop en een vochtige doek. Wilt u met enige regelmaat net dat beetje meer voor de schoonmaak van uw pand? Dan zoekt u een expert in specialistische reiniging. CSU is de partij die u nodig heeft. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte direct contact met ons op.

Specialistische reiniging voor ieder bedrijfspand 

Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Daarbij geven wij bij u aan welk aandeel wij daarin kunnen leveren. Wij verzorgen de specialistische reiniging voor onder andere het MKB, maar ook voor zorginstellingen, onderwijsinstellingen en hotels. Het maakt voor ons niet uit waar u in Nederland gevestigd bent. CSU heeft vestigingen door heel het land en wij maken dan ook in heel Nederland schoon.

Van specialistische reiniging vloeren tot aan cleanrooms

Ons takenpakket is uitgebreid. Naast de dagelijkse schoonmaak zet u ons dus ook in voor periodiek onderhoud en specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan gevelreiniging, graffiti-reiniging en reiniging van cleanrooms. We weten als geen ander hoe nauw dit luistert en we werken dan ook zeer zorgvuldig. Medewerkers die cleanrooms reinigen bijvoorbeeld, zijn VCCN-gecertificeerd en zijn op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving.

Direct een offerte aanvragen voor specialistische reiniging

Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten voor specialistische reiniging. Omdat geen pand gelijk is, kunnen we u niet direct van een antwoord voorzien. Neem contact met ons op voor een afspraak en we komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van ons gesprek en uw wensen, stellen wij een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u direct waar u aan toe bent. We horen graag van u.

cleanrooms-brochure-foto1

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.