Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakonderhoud

Bij CSU weten we als geen ander hoe belangrijk het is om te werken in een schone, frisse en hygiënische werkomgeving. Een schone werksituatie zorgt ervoor dat uw medewerkers efficiënter en productiever werken. Ook is een schoon pand een belangrijk visitekaartje voor uw gasten, cliënten en bezoekers. Zo laat u zien dat uw bedrijf uitstekend, tot in de puntjes, functioneert. De meeste bedrijven beschikken helaas niet over de tijd, kennis of capaciteit om zelf het schoonmaakonderhoud te verrichten. Onze schoonmakers zijn gemotiveerd om uw bedrijf te laten stralen. Wij werken alert, klantgericht en zijn gefocust op innovatieve technieken. Wilt u weten hoe het schoonmaakonderhoud voor uw bedrijf kan plaatsvinden? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag direct een offerte op maat aan.

CSU: gespecialiseerd in meer dan schoonmaakonderhoud alleen

CSU is met trots een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dankzij vestigingen over het hele land creëren onze schoonmakers het optimale schoonmaakonderhoud op maat. Van schoolgebouwen tot hotels, van horecagelegenheden tot verpleeghuizen; ieder schoonmaakproject vraagt om een andere aanpak. Onze schoonmakers zijn op de hoogte van de nieuwste methodieken en middelen en beschikken over de juiste vakopleiding. In een persoonlijk gesprek met u stellen we op basis van uw wensen en onze expertise het beste schoonmaakplan vast. We bepalen hierbij het reguliere schoonmaakonderhoud, maar ook de periodieke schoonmaak.

Schoonmaakonderhoud op maat

Bij onze schoonmaakwerkzaamheden hanteren we het motto “Scherp op Schoon”. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud zijn we gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden. Te denken valt hierbij aan specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, glasbewassing, dieptereiniging, gevelreiniging, industriële reiniging en graffiti-reiniging. Wij werken hierbij alert, gericht op innovatie en in samenspraak met u. Neem contact met ons op, zodat we u over de mogelijkheden kunnen informeren.

Vraag direct een offerte aan

U zoek het ideale schoonmaakonderhoud voor uw bedrijfspand? Een professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange expertise dat gericht is op vernieuwende technieken? CSU is in dat geval uw partner. Aangezien geen enkele ondernemer gelijk is en iedere locatie om een andere aanpak vraagt, gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan over uw wensen en verwachtingen. Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-toilet-events

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.