Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Graffiti verwijderen

U komt bij uw bedrijfspand aan en ziet dat er graffiti op gespoten is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Aangezien de gevel van uw pand uw visitekaartje is, moet uw bedrijfspand er altijd goed en verzorgd uitzien. Zo snel mogelijk de graffiti verwijderen van de gevel is daarom een must. Zoekt u een partij die elke vorm van vervuiling aan kan en bent u benieuwd wat hiervoor de kosten zijn? Vraag direct een offerte bij ons aan, zodat wij u een beeld kunnen geven van de graffiti verwijderen kosten.

Professionals laten uw graffiti verwijderen

Zelf graffiti verwijderen is mogelijk, maar het verstandigste is het om een professional in te schakelen voor dit lastige karwei. Om graffiti te verwijderen zijn diverse methodes ontwikkeld. Het hangt van de soort graffiti en de ondergrond af, hoe de experts de graffiti verwijderen. De meest gebruikte methodes zijn stoomcleanen, stralen of verwijderen met gebruik van een reinigingsmiddel.

  • Stoomcleanen: bij graffiti verwijderen via stoomcleanen wordt met hoge druk verhit water (tot wel 150 graden) tegen de gevel gespoten. De verf lost hierdoor op. Sommige graffiti is echter te sterk voor deze methode.
  • Gebruik van een reinigingsmiddel: als graffiti verwijderen met stoomcleanen niet lukt, brengt de expert een reinigingsmiddel aan. Vooral als er meerdere lagen graffiti zijn gespoten of bij hardnekkige verf, is een reinigingsmiddel noodzakelijk. Hierbij houdt de schoonmaker rekening met de ondergrond; bij verkeerde reinigingsmiddelen op een bepaalde ondergrond, wordt deze immers aangetast.
  • Stralen: bij de meest hardnekkige vorm vindt het graffiti verwijderen plaats met stralen. De schoonmaker voegt dan een straalmiddel als fijne steentjes of zand toe aan het water. Hiermee wordt de graffiti van de muur gespoten. Een specialist zorgt ervoor dat er geen schade aan de gevel van uw bedrijfspand ontstaat.

Direct een offerte aanvragen

Bij CSU laat u graffiti verwijderen door een bedrijf dat met u meedenkt. Aangezien geen bedrijfspand en ondernemer hetzelfde is, gaan wij graag met u in gesprek. Zo krijgen wij een helder beeld van uw wensen en verwachtingen. Bent u benieuwd wat de graffiti verwijderen kosten zijn in uw specifieke situatie? Vraag dan meteen een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte aan.

img-2810aangepast

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.