Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Graffiti verwijderen

Niemand wil bij zijn organisatie aankomen en zien dat er graffiti op de gevel gespoten is. De gevel is immers het visitekaartje van jouw bedrijf en je wilt dat alles er altijd goed uitziet. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de graffiti te verwijderen van de gevel. Ben je op zoek naar een professional die hierbij kan ondersteunen en wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan direct een offerte bij ons aan en ontdek de kosten van graffiti verwijderen.

Waarom kiezen voor professioneel graffiti verwijderen?

Natuurlijk kun je proberen om zelf de graffiti te verwijderen, maar er zijn goede redenen om een expert in te schakelen. Zij weten welke behandelmethoden het beste werken voor verschillende soorten graffiti en de ondergrond. De meest gebruikte methodes zijn:

  • Stoomcleanen: hierbij wordt met hoge druk verhit water (tot wel 150 graden) tegen de gevel gespoten. De verf lost hierdoor op. Helaas is sommige graffiti te sterk voor deze methode.
  • Reinigingsmiddel: wanneer stoomcleanen niet werkt, zal de professional een reinigingsmiddel aanbrengen. Dit is vooral nodig bij meerdere lagen graffiti of hardnekkige verf. Hierbij houdt de schoonmaker rekening met de ondergrond, zodat deze niet wordt aangetast door verkeerde reinigingsmiddelen.
  • Stralen: bij de meest hardnekkige gevallen wordt de graffiti van de muur gespoten door stralen. Dit houdt in dat er een straalmiddel (bijvoorbeeld fijne steentjes of zand) aan het water wordt toegevoegd. Een specialist zorgt ervoor dat er geen schade aan de gevel van jouw organisatie ontstaat.

Graffiti verwijderen: kies voor CSU

Bij CSU, een schoonmaakbedrijf voor het verwijderen van graffiti, kiezen wij voor een mensgerichte en innovatieve aanpak. Omdat elke organisatie en situatie uniek is, gaan wij graag met jou in gesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Zo zorgen wij samen voor de optimale beleving en een verzorgde uitstraling van jouw pand. Ben je benieuwd naar de kosten van graffiti verwijderen in jouw specifieke situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Meer dan alleen graffiti verwijderen

Onze diensten gaan verder dan enkel gevelreiniging en omvatten ook:

Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

img-2810aangepast

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.