Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Deventer

In Deventer een schoonmaakbedrijf inschakelen? Een opgeruimd kantoor zorgt voor een frisse geest, meer productiviteit en optimaal werkgeluk. Bovendien heeft een schoon en hygiënisch bedrijfspand een positieve invloed op cliënten, gasten en bezoekers die langskomen. CSU biedt als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) de juiste diensten in Deventer voor je bedrijf. Ben jij benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Deventer voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Deventer levert vakkundige reiniging

Bij CSU realiseren we ons dat onze medewerkers het visitekaartje vormen van ons bedrijf. Wij leveren dan ook vakkundige schoonmaak in Deventer door middel van een zorgvuldige selectie, goede honorering en constante training en bijscholing. Hierdoor voldoen onze schoonmaakdiensten in Deventer altijd aan de protocollen en regelgeving die binnen jouw sector gelden.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Deventer alleen

Van ziekenhuisinstellingen tot het mkb, van overheidsgebouwen tot kinderdagverblijven; dagelijks verzorgen duizenden schoonmakers van CSU de schoonmaak in Deventer en de rest van Nederland. Met vestigingen door het hele land spelen wij flexibel in op jouw schoonmaakbehoefte, zodat wij altijd de beste service kunnen leveren. Of je nu het trappenhuis van een school, de vloer van een appartementencomplex of de gevel van een bedrijfspand wil laten reinigen, ons schoonmaakbedrijf in Deventer is jou van dienst. Naast reguliere reiniging in Deventer levert ons schoonmaakbedrijf ook specialistische schoonmaak, zoals glasbewassingdieptereinigingspecialistisch vloeronderhoudcomputerreiniginggevelreiniging en graffitireiniging.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Deventer dat met korte lijnen je bedrijf schoonhoudt? CSU is in dat geval je perfecte schoonmaakpartner. Aangezien geen kantoor of bedrijfspand gelijk is, gaan wij graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Vraag direct een offerte op maat aan voor een persoonlijk schoonmaakplan op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.

Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl