Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hengelo

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan extra productiviteit, optimaal werkgeluk en minder ziekteverzuim onder uw personeel. Bovendien geeft u een stralend visitekaartje af aan cliënten en bezoekers die over de vloer komen. CSU weet als nummer 1 facilitair dienstverlener op het terrein van schoonmaak hoe belangrijk hygiëne is. Onder ons motto “Scherp op Schoon” verzorgen onze schoonmakers iedere dag op duizenden locaties in Nederland de reiniging van hotels, bedrijven, zorginstellingen en andere organisaties. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Hengelo? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Compleet aanbod aan reiniging bij ons schoonmaakbedrijf in Hengelo

Periodiek de bedrijfsruimte laten reinigen of op zoek naar een specialistische schoonmaak voor een eenmalig project? Ons schoonmaakbedrijf in Hengelo pakt iedere klus met beide handen aan en gaat grondig en nauwkeurig te werk. Wij zijn alert, klantgericht en hebben oog voor technologische en duurzame innovatie bij de schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf in Hengelo doet naast reguliere reiniging ook glasbewassing, specialistisch vloeronderhoudgevel- en graffitireiniging, computerreiniging en dieptereiniging.

Schoonmaakbedrijf in Hengelo met hart voor de zaak

Als schoonmaakbedrijf in Hengelo beschikt CSU over een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak. Onze schoonmakers krijgen een uitgebreide opleiding, zodat zij zich nauwlettend aan de regels en protocollen van uw branche houden. Samen met u gaan we in gesprek om de schoonmaak zodanig uit te voeren dat uw bedrijfswerkzaamheden hier zo min mogelijk last van hebben. Schoonmaken buiten de kantooruren, ’s avonds en in het weekend is dan ook geen enkel probleem.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hengelo dat met u meedenkt? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over schoonmakers in Hengelo, maar hebben vestigingen in heel Nederland. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.