Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Enschede

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Enschede dat Scherper, Slimmer, Schoner is? Met een schoon en opgeruimd kantoor gaat jouw personeel iedere dag vrolijk en productief aan de slag. Bovendien is een hygiënisch fris kantoor een perfect visitekaartje voor je zakenrelaties en cliënten die over de vloer komen. CSU biedt als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) reiniging die bij je bedrijf past. Ben jij benieuwd welke service wij aan jouw onderneming kunnen leveren? Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf in Enschede.

Schoonmaakbedrijf in Enschede levert reiniging op maat

Met een alerte en klantgerichte aanpak passen onze schoonmakers de reiniging van je bedrijfspand aan op jouw persoonlijke wensen. Wij gaan met je rond de tafel zitten om een schoonmaakplan op maat op te stellen. Zo bespreken wij de schoonmaakfrequentie en de manier van schoonmaak. Uiteraard is het mogelijk om op de door jou gewenste tijdstippen schoon te maken. Ons schoonmaakbedrijf in Enschede werkt ook in de avonduren en in het weekend, zodat je bedrijfswerkzaamheden geen hinder ondervinden.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Enschede alleen

Dagelijks werken duizenden schoonmakers van CSU in heel Nederland aan een schonere werkomgeving. Van horecabedrijven tot ziekenhuizen, van scholen tot kinderdagverblijven; onze schoonmakers werken met de nieuwste reinigingstechnieken en -middelen om zo effectief mogelijk bedrijven schoon te houden. Niet alleen verzorgen wij reguliere schoonmaak, ook voeren wij specialistische reiniging uit. Voorbeelden hiervan zijn computerreiniging, specialistisch vloeronderhouddieptereiniging, gevel- en graffitireiniging en glasbewassing.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Enschede dat met je meedenkt? CSU is in dat geval jouw perfecte schoonmaakpartner. Aangezien geen onderneming gelijk is en geen bedrijfspand hetzelfde gaan wij graag met jou een persoonlijk gesprek aan om je wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Vraag direct een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Enschede.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl