Home > Dienstverlening > Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten

 

Ruim 50 jaar is CSU dé specialistische schoonmaakpartner voor verschillende sectoren. Je kunt hierbij denken aan bedrijven, instellingen, organisaties en overheden. Bij CSU werken we met reguliere, dagelijkste schoonmaakwerkzaamheden, maar ook periodieke schoonmaak is van belang. 


Dagelijks

CSU is voorstander van dagschoonmaak en geeft schoonmakers een gezicht. Wij zijn dan ook blij om te zien dat de dagdagelijkse schoonmaak steeds meer onderdeel wordt van de organisatie. Het belang van goede, dagelijkse schoonmaak is door corona wellicht nog duidelijker geworden. Waar we eerst voor openingstijd of na sluitingstijd aan het schoonmaken waren, zijn we nu overdag zichtbaar binnen sectoren als: het onderwijs, de zorg, op kantoren en in de retail.

Verder zijn we bekend met schoonmaak op bungalowparken, in de recreatie, bij hotels, in de voedingsmiddelenindustrie en overige industriën, MKB en het vervoer. Lees hier alles over onze ervaring in de verschillende sectoren en wat we op dagelijkse basis voor jouw branche kunnen betekenen.

Benieuwd naar onze expertise op het gebied van Corona schoonmaak? Daar lees je hier meer over. 

Periodiek

Naast onze dagelijkse schoonmaakdiensten, kun je periodiek ook gebruik maken van onze specialistische diensten. Zo is stofzuigen en een natte doek prima voor het dagelijkse onderhoud van een vloer, maar eens in de zoveel tijd is grondige vloerreiniging belangrijk. 

Periodiek adviseren wij:

  • Vloeronderhoud
  • Dieptereiniging van je tapijt, keuken, sanitair en meubilair
  • Gevelreiniging en -onderhoud
  • Dakgoten schoonmaken
  • Glasbewassing

Lees meer over onze specialistische diensten


Ben je benieuwd naar onze contractvormen?

Bij sommige klanten bieden we alleen de schoonmaakwerkzaamheden, bij andere klanten zijn we de regisseur.

Lees hier meer over onze contractvormen