Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kantoorschoonmaak als visitekaartje voor jouw organisatie

Een frisse en opgeruimde werkomgeving draagt bij aan een prettige werksfeer voor jouw medewerkers en efficiënt vergaderen. Ook is jouw kantoor het visitekaartje voor gasten, cliënten en bezoekers. Bij CSU begrijpen we het belang van een schone en opgeruimde omgeving en bieden we kantoorschoonmaak die geheel op maat is voor jouw organisatie.

Kantoren schoonmaken op maat

Onze mensgerichte en vakkundige schoonmaakmedewerkers zorgen ervoor dat jouw kantooromgeving spic en span blijft. Zij besteden aandacht aan onder andere:

  • Het stof- en vlekvrij maken van afvalbakken, bureaulampen, bureaus, deuren, kasten, monitoren, radiatoren, schakelaars, tafels, telefoons en vensterbanken.
  • Het schoonmaken en onderhouden van vloeren.
  • Het reinigen en onderhouden van de buitenkant van het gebouw, zoals gevels, dakgoten, schilder- en voegwerk, garages en parkeerterreinen.

Wij stemmen onze schoonmaakdiensten af op de specifieke behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Dat doen we door te kijken naar het gebruik van de ruimtes, de mate van vervuiling, soorten materialen en de wensen van jouw team.

Schoonmaak in kantoren: overdag of ’s avonds

CSU biedt flexibiliteit in de tijdstippen waarop wij kantoren schoonmaken. Overdag biedt schoonmaak in kantoren diverse voordelen:

  • De mogelijkheid om direct in te spelen op behoeften, zoals het opruimen van omgevallen koffie of schoonmaak van vergaderzalen na een meeting.
  • Een duurzamere aanpak, met minder energieverbruik door verlichting en verwarming ’s avonds uit te laten.
  • Het uitvoeren van aanvullende taken, zoals het bijvullen van printerpapier of koffieautomaten, of het verzorgen van binnen planten.

Schoonmaken in de avonduren heeft als voordeel dat er geen overlast is en alle ruimtes beschikbaar zijn tijdens kantooruren.

Meer dan alleen kantoren schoonmaken

Bij CSU staat samenwerken centraal en is aandacht voor mens en milieu van groot belang. Onze schoonmaak experts doen dit met behulp van Hi Five: zij verzamelen data tijdens het schoonmaken om zo efficiënter te kunnen werken en jou belangrijke inzichten te geven. Naast het schoonhouden van jouw kantoor, werken we samen met andere facilitaire dienstverleners binnen jouw organisatie in de Facilitaire Coalitie. Op deze manier zorgen we naast schoonmaak voor een optimale beleving voor jouw organisatie.

Ontvang een persoonlijke offerte voor jouw kantoor schoonmaak

Benieuwd wat CSU voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van kantoorschoonmaak? Vraag een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat. In dit gesprek vertellen we graag over de andere mogelijkheden die CSU kan bieden voor jouw organisatie. Denk hierbij aan:

img-2810aangepast

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Joosje Taminiau (Branchemanager Kantoren) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111  / kantoren@csu.nl