Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak vastgoed csu

Schone gemeenschappelijke ruimtes zorgen dat bewoners fijn kunnen wonen. Ontdek de schoonmaakoplossingen van CSU binnen de vastgoedbranche.

Schoonmaak vastgoed

Als medewerker in de vastgoedbranche weet je precies hoe belangrijk de uitstraling van een appartementencomplex en bijbehorende grond is. Schone, frisse gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat bewoners fijn kunnen wonen. Onze schoonmaakmedewerkers laten jouw panden stralen. Zowel aan de buiten- als de binnenkant. Door gevelreiniging en glasbewassing, door de schoonmaak van parkeerplaatsen, -garages en looppaden. Maar ook de schoonmaak van trappenhuizen en de entree. Bovendien zijn onze schoonmaakmedewerkers jouw ogen. Een flikkerende lamp? Een kapotte ruit? Of een deur die niet goed dicht valt? Zij geven het door aan je door.

Schoonmaak vastgoedkantoor

Hoe zit het met de schoonmaak op jouw eigen locatie? Het is niet alleen jouw visitekaartje voor klanten, het zorgt ook voor een inspirerende en frisse werkomgeving voor je medewerkers. Onze schoonmaakmedewerkers laten ook jouw kantoor stralen. Door terugkerende schoonmaak en specialistisch vloeronderhoud van werkplekken, kantines en vergaderruimtes.

Voor jou en voor de wereld om ons heen

Een omgeving waar bewoners zich prettig voelen: dat is waar we het voor doen. Daarom werken we niet alleen flexibel, maar ook zo duurzaam en efficiënt mogelijk. Met onze Facilitaire Coalitie, voor een sterke samenwerking tussen facilitaire dienstverleners, met Hi Five, voor datagedreven schoonmaak, en met alle andere innovaties. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op je core business. En dat je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan de groene wereld van morgen.CSU contact