Home > Nieuws > Landal De Lommerbergen verlengt 40-jarige relatie CSU weer met drie jaar

Landal De Lommerbergen verlengt 40-jarige relatie CSU weer met drie jaar

Donderdag 18 Mei 2017

Landal De Lommerbergen heeft het contract met CSU Leisure Services voor drie jaar verlengd. Het is een overeenkomst met een opvallend randje. Het park in het Limburgse Reuver behoort tot de oudste klanten van het schoonmaakbedrijf. CSU maakte er voor het eerst schoon in 1976. Samen met de opdrachtgever is er vorig jaar een ambitieus traject gestart dat resulteert in fors hogere scores voor schoonmaak.

De Lommerbergen is een van de oudste parken van Landal GreenParks. Op het park staan 502 bungalows en jaarlijks zijn er ca. 31.000 wissels op het vakantiepark. ‘Schoonmaak ervaart de gast als een van de belangrijkste aspecten tijdens het vakantieverblijf’, vertelt General Manager Marcel Glaser van De Lommerbergen.

Daarom werken De Lommerbergen en CSU Leisure Services nauw samen om de gasttevredenheid te optimaliseren. Zo heeft CSU een parkinstructrice aangesteld voor het instrueren en coachen van bestaande en nieuwe medewerkers. De extra aandacht voor coaching heeft al geleid tot een verhoogde motivatie en inzet van het personeel. Daarnaast investeert CSU nog meer in opleidingen voor schoonmakers en leidinggevenden. Tien kernwaarden geven medewerkers meer richting in hun werk.

Samen schoon op weg…
Marcel Glaser was er daarom veel aan gelegen om CSU als schoonmaakpartner te behouden. ‘We borgen hiermee de continuïteit in de samenwerking en de schoonmaakkwaliteit die we onze gasten bieden. De duurzame werkwijze en het gebruik van milieuvriendelijke middelen door CSU is voor ons belangrijk. Landal De Lommerbergen is Green Key gecertificeerd en werkt graag samen met partners die een positieve bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Partnership is belangrijk om samen de uitdagingen aan te gaan. Alles gericht op onze gezamenlijke gasten. En als je wilt innoveren, op zoek naar de beste producten en service. Dat vernieuwende brengt CSU.’

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.