Home > Nieuws > ABN AMRO en CSU winnen Best Practice Award met FM Coalitie

ABN AMRO en CSU winnen Best Practice Award met FM Coalitie

Vrijdag 26 Januari 2018

Op donderdag 25 januari wonnen ABN AMRO en CSU de Best Practice Award ’17 voor hun samenwerking binnen het circulaire paviljoen Circl. De award werd voor de zesde keer uitgereikt door de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. ‘Alle facilitaire partners slaan de handen ineen om voor Circl de beste dienstverlening te verlenen’, zo prees de jury het samenwerkingsverband.

Circl werd met een circulaire ambitie ontwikkeld en gebouwd. In het pand trekken zeven partijen naast elkaar op in de FM Coalitie: Avex, Circl, CSU, Engie, Securitas, Spirit Hospitality Services en Vermaat. Op alle facetten is gekeken naar samenhang in facilitaire dienstverlening. Binnen de FM Coalitie blijft iedereen doen waar hij of zij goed in is. De toegevoegde waarde schuilt juist in het zoeken naar de verbinding.

Innovatief en duurzaam
De kracht van het model is dat het met name om bottom-up communicatie gaat. Schoonmakers weten wat er in het pand gebeurt, worden uitgedaagd en gehoord om goede ideeën te delen en uit te voeren. Dit verhoogt de betrokkenheid en levert plezier in het werk. Dit alles beschouwt de jury als positieve effecten voor schoonmakers.

Uitgeroepen als Best Practice
CSU’s directeur Hospitality & National Accounts Diane van Dijk onderstreept de unieke samenwerking met ABN AMRO: ‘Een Best Practice Award in the pocket. We zijn super trots dat wij deze award hebben gewonnen. Wat ooit als een idee begon, is – onder andere met ondersteuning van ResetManagement - werkelijkheid geworden. Deze bekroning is een bevestiging van de innovatieve relatie met ABN AMRO en alle facilitaire partners. Voor ons een absolute motivator voor nog meer FM Coalities.’

Goed voorbeeld
Ieder jaar wordt de award uitgereikt door de Code Schoonmaak. Bedrijven kunnen de award winnen wanneer er sprake is van een bijzondere samenwerking, een best practice. Dit jaar waren er vier samenwerkingen genomineerd. Doel is om de mooie voorbeelden over de toepassing van de Code aan een breder publiek bekend te maken.

Bekijk hier de video en hier de vlog van Marjolein Dreef, transitiemanager FM Coalitie, over de FM Coalitie bij Circl.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.