Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

U bent aannemer en levert binnenkort een nieuw project nieuwbouw op? In dat geval zal er ook schoonmaak van de nieuwbouwwoning of het bedrijfspand dienen plaats te vinden. Deze zogenaamde opleveringsschoonmaak is natuurlijk geen klus die u zelf uitvoert. U kiest hiervoor voor een professioneel schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in de opleveringsschoonmaak. Bij CSU bent u aan het juiste adres. U wilt natuurlijk weten wat de opleveringsschoonmaak kosten zijn. Neem daarom direct contact met ons op voor een voor u op maat gemaakte offerte.

Sterk in opleveringsschoonmaak

Bij de opleveringsschoonmaak is het soms letterlijk puinruimen. Bouwstof is hardnekkig en vraagt een nauwkeurige aanpak. Even een nat doekje over de vensterbank is niet voldoende. Bij CSU zijn we scherp op schoon en nemen we de opleveringsschoonmaak serieus. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe bewoners of gebruikers van een pand in een blinkend schoon gebouw stappen. CSU heeft vestigingen door heel Nederland. Wij kunnen dan ook van Friesland tot aan Limburg ingezet worden.

De overige diensten van CSU

CSU heeft een uitgebreide expertise als het om schoonmaak in de zakelijke branche gaat. Denkt u hierbij dan ook niet alleen aan de opleveringsschoonmaak. CSU werkt vooral binnen het MKB, de zorg, hotels en het onderwijs aan een schone omgeving. Met een nauwkeurige en vooruitstrevende aanpak met een persoonlijke touch. Dagelijkse schoonmaak verzorgen wij graag. Ook voor periodieke reiniging, zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging voeren wij graag voor u uit.

Opleveringsschoonmaak nodig? Vraag direct een offerte aan!

Wordt er binnenkort een nieuwbouwproject opgeleverd? Wij komen graag met u in contact om de schoonmaak voor oplevering te verzorgen. Zeker wanneer u wilt weten wat de kosten zijn, is het van belang contact op te nemen. Wij komen graag bij u langs om in te schatten wat er gedaan moet worden. Op basis daarvan maken wij voor u een persoonlijke offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

glasbewassing-schoonmaak

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.