Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Opleveringsschoonmaak

Als aannemer ben je een specialist in het creëren van prachtige nieuwbouwprojecten. Maar wat gebeurt er als de laatste steen is gelegd en het bouwproces ten einde komt? Daar begint de noodzaak van een opleveringsschoonmaak. Weet dat je bij CSU aan het juiste adres bent voor een gedegen opleveringsschoonmaak die je nieuwbouwproject laat schitteren.

Wat valt er onder de opleveringsschoonmaak?

Laat ons eerst wat dieper ingaan op wat opleveringsschoonmaak precies is. Opleveringsschoonmaak is het grondig schoonmaken van een nieuwbouwproject dat klaar is om gebruikt te worden. Het gaat hier om het rigoureus reinigen van alle spots, elke hoek, en vooral het verwijderen van hardnekkige bouwstoffen. Dit is wat onder een opleveringsschoonmaak valt.

De werkzaamheden van opleveringsschoonmaak zijn breed en divers. Ze zijn onder andere, maar niet beperkt tot:

  • Het grondig reinigen van vloeren, muren en plafonds.
  • Het afstoffen van ramen en kozijnen.
  • Het grondig schoonmaken van badkamers en sanitair.
  • Het schoonmaken van verwarmingsradiatoren en luchtkanalen.

De werknemers van CSU zijn grondig opgeleid om jou de best mogelijke schoonmaakdienst te bieden en om te zorgen voor een smetteloze omgeving.

Het belang van opleveringsschoonmaak

Je zal je misschien afvragen: wanneer is een opleveringsschoonmaak nodig? Het is van belang om een opleveringsschoonmaak te overwegen op het moment dat het bouwproject wordt afgerond en klaar is om te worden gebruikt. Dit kan een nieuwbouwwoning zijn, een gerenoveerd kantoor of een geheel nieuw winkelcomplex. Als aannemer wil je dat de trotse eigenaren of gebruikers hun sleutels ontvangen van een pand dat blinkt van frisheid en netheid. Dan sta je voor de keuze voor een professionele opleveringsschoonmaak.

De kosten van opleveringsschoonmaak

De kosten van de opleveringsschoonmaak zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van je nieuwbouwproject. Daarom biedt CSU een op maat gemaakte dienstverlening, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt en alleen betaalt voor wat je gebruikt. Een transparante en eerlijke prijsstelling staat voorop bij CSU.

Meer dan alleen opleveringsschoonmaak

CSU biedt diverse schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld voor het MKB, zorginstellingen, kantoren en scholen. Wij zorgen voor diverse diensten zoals:

Bij CSU hebben we oog voor wat jouw organisatie nodig heeft. En samen zorgen we ervoor dat de schoonheid daarvan nog lang bewaard blijft.

Heb jij binnenkort opleveringsschoonmaak nodig? We komen graag met je in contact. Wij zorgen ervoor dat je organisatie stralend schoon is. Laten we samen gaan werken aan een schoon nieuwbouw pand en een schonere toekomst.

glasbewassing-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.