Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloeronderhoud: essentieel voor een verzorgde uitstraling

Bij CSU begrijpen we als geen ander dat iedere vloer uniek is en een eigen behandeling vereist. Geschoolde schoonmakers met jarenlange ervaring in diverse typen vloeren staan klaar om jouw organisatie te voorzien van het beste vloeronderhoud. Van het conserveren van PVC, linoleum en houten vloeren tot het kristalliseren van natuurstenen vloeren. Natuurlijk worden ook jouw tapijt en stenen vloeren volledig gereinigd en onderhouden. Onze professionals werken alert, klantgericht en met een oog voor detail.

Het belang van het juiste vloeronderhoud

Een goed onderhouden vloer draagt bij aan de beleving van jouw organisatie. Daarnaast zorgt het voor een langere levensduur van de vloer. Een tijdige behandeling zorgt er namelijk voor dat vloeren minder snel aan vervanging toe zijn. Het moment en de frequentie van vloeronderhoud zijn afhankelijk van het type vloer en de situatie. Onze professionals passen daarom de behandeling aan op de specifieke behoeften van jouw vloer.

Soorten vloeronderhoud voor diverse typen vloeren

We behandelen alle soorten vloeren met de juiste methodiek en zorg. Enkele voorbeelden van specialistisch vloeronderhoud die we uitvoeren zijn:

  • Linoleum vloeronderhoud: schrobben, sprayen, conserveren (deepstrip) of aanbrengen van een PU-coating.
  • Vloeronderhoud van natuursteen: polijsten of kristalliseren, afhankelijk van het type natuursteen, zoals marmer, travertin, graniet, hardsteen of kwartsiet.
  • Vloeronderhoud houten vloer: verschillende afwerkingen zoals olie, lak of hardwax zijn mogelijk voor houten- en parketvloeren.

CSU’s aanpak voor vloeronderhoud

Onze schoonmaakexperts komen graag bij jou langs om je wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Samen met jou stellen we een onderhoudsplan op dat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw vloer. Dankzij onze alerte aanpak en het gebruik van innovatieve methodes en technieken zorgen we ervoor dat jouw vloer stralend en verzorgd blijft.

Zet de eerste stap naar een prachtige en duurzame vloer

Onze schoonmakers en vloeronderhoud experts zijn werkzaam door heel Nederland en staan klaar om jouw vloer in topconditie te brengen en te houden. Zij doen dit op een duurzame manier met behulp van Smartcoat: een innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er 47% minder CO₂ wordt uitgestoten bij vloeronderhoud.

Benieuwd wat CSU voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van vloeronderhoud? Vraag een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat. In dit gesprek vertellen we graag over de andere mogelijkheden die CSU kan bieden voor jouw organisatie. Denk hierbij aan:

schoonmaak_001

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.