Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloeronderhoud

Op zoek naar de juiste expert op het gebied van vloeronderhoud? CSU beschikt over geschoolde schoonmakers met een jarenlange ervaring die iedere vloer op de juiste manier behandelen. Van het conserveren van PVC, linoleum en houten vloeren tot het kristalliseren van een vloer van natuursteen. Natuurlijk maken onze schoonmakers ook uw tapijt en stenen vloeren volledig schoon. Onze schoonmakers werken alert, klantgericht en met een oog voor detail. Bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Vraag dan meteen een persoonlijk gesprek over het vloeronderhoud binnen uw bedrijf aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Iedere vloer vraagt om ander vloeronderhoud

Elke ondernemer stelt andere eisen aan de vloer, en iedere vloer vraagt om een ander plan van aanpak. Daarom komen onze schoonmaak experts graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Beschikt u bijvoorbeeld over een vloer van hout of parket? Dan zijn er diverse soorten afwerkingen mogelijk, zoals olie, lak of hardwax. Natuurstenen vloeren als marmer, travertin, graniet, hardsteen of kwartsiet worden door de schoonmakers gepolijst, zodat er een schitterende hoogglans ontstaat. Ook beschadigingen worden meteen door de schoonmakers gerepareerd. Ook voor linoleum of marmoleum vloeren beschikken onze schoonmakers over innovatieve technieken om het perfecte vloeronderhoud uit te voeren. Neem meteen contact op voor meer informatie.

CSU: meer dan vloeronderhoud alleen

Naast het specialistische vloeronderhoud beschikt CSU over diverse andere specialismen op het gebied van schoonmaak. Zo voeren onze schoonmakers dagelijks werkzaamheden uit op het gebied van dieptereiniging, computerreiniging, glasbewassing en graffiti- en gevelreiniging. In een persoonlijk advies vertellen wij graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Meteen een offerte op maat ontvangen

Bent u nieuwsgierig naar de beste reinigingsmethode voor de vloer van uw kantoorpand? Bij CSU bent u dan aan het juiste adres. Onze vloeronderhoud expert komt graag bij u langs om samen met u een vloeronderhoud plan van aanpak op te stellen. Dankzij onze alerte aanpak met het gebruik van innovatieve methodes en technieken, zorgen wij ervoor dat uw vloer het perfecte visitekaartje uitstraalt voor uw gasten en bezoekers. Onze schoonmakers zijn werkzaam in heel Nederland. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak_001

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.