Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënemaatregelen tijdens corona

Hygiëne is sinds de komst van corona belangrijker dan ooit. Want wist u dat bij de overdracht van corona verontreinigde oppervlakten en objecten een belangrijke rol spelen? Mede daarom is schoonmaak tijdens corona een belangrijk thema geworden waar u niet meer omheen kunt. Het is belangrijk dat u doeltreffende hygiënemaatregelen neemt. Voorkomen is beter dan genezen. U bent benieuwd hoe CSU uw bedrijf kan ontzorgen op het gebied van schoonmaak en hygiënemaatregelen. CSU beschikt over een uitgebreide schoonmaak expertise wat extra van belang is in de strijd tegen corona. Wilt u weten op welke schoonmaakgebieden wij u kunnen ontzorgen? Of met welke hygiënemaatregelen tijdens corona u rekening moet houden? Wij praten u graag bij. Vraag hieronder een offerte aan en wij plannen een vrijblijvend gesprek met u in.

Hygiënemaatregelen zorg

Hygiënemaatregelen zijn altijd van belang, maar tijdens corona nog extra. In de zorg is dit nog een ander verhaal. Hygiënemaatregelen in de zorg zijn een vereiste. U wilt geen risico’s nemen. Uw werkomgeving moet 24 uur per dag hygiënisch schoon zijn. Dit kunt u inregelen door dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar soms heeft u hier specialistische reiniging voor nodig. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en biedt ontzorging op maat en schoonmaak met een glimlach. Want CSU weet dat naast schoonmaak en hygiënemaatregelen ook interactie met medewerkers, patiënten en bezoekers van belang is voor de totale beleving. U bent bij CSU aan het juiste adres voor zorgaanvullende taken en services als:

  • Afwasdienst
  • Beddendienst (ook reinigen en desinfecteren)
  • Linnendienst
  • Logistieke dienst
  • Postkamerdiensten
  • Voedingsdiensten en –assistentie

Hygiënemaatregelen kinderopvang

In een schone, frisse, hygiënische en opgeruimde omgeving spelen kinderen met meer plezier. Van kinderdagverblijven wordt vaak intensief gebruik gemaakt. Dat maakt het extra belangrijk om de hygiënemaatregelen kinderopvang in acht te houden. U wilt dat er frequent en vooral goed schoongemaakt wordt. Doordat kinderen intensief gebruik maken van de ruimte, zorgen wij dat we de juiste schoonmaakmiddelen gebruiken. CSU is hier scherp op en kent de richtlijnen en protocollen voor kinderopvang. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en getraind in gastheerschap.

Vraag een offerte aan

CSU is een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak en hygiënemaatregelen in de strijd tegen corona. Bekijk hier welke corona-innovaties wij ontwikkelden om uw locatie veiliger te maken voor uw medewerkers, gasten, leerlingen, patiënten en klanten. Vraag een offerte op maat aan waarna we graag in een persoonlijk gesprek bespreken waar u in de corona-tijd tegenaan loopt en hoe onze schoonmaakdienstverlening u hierbij kan helpen.

png

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.