Home > Hospitality

Hospitality

Een vriendelijke medewerker maakt het verschil

CSU is uw kennispartner bij het ondersteunen van de hospitality. We doen dat al bij vele organisaties in allerlei sectoren. Door te kiezen voor gastheerschap van CSU krijgt schoonmaak een gezicht. Persoonlijke schoonmaak met een glimlach. Een getrainde hospitality of facility medewerker levert meerwaarde en is een aansprekend visitekaartje voor uw werknemers, gasten en bezoekers. Onze hospitality medewerkers hebben een open en vriendelijke houding, representatieve werkkleding en verzorgde werkwagens en materialen.

Gastheerschap is groots, maar zit in kleine dingen. Het draait om proactief werken, met oog voor detail en persoonlijk contact. Denk aan een begroeting, het wijzen van de weg of het openhouden van een deur. De in gastheerschap opgeleide medewerkers voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de totaalbeleving op uw werkvloer. Met op maat gemaakte werkprogramma’s, diverse kwaliteitsbelevingsmetingen en hospitality tools verbeteren we onze diensten en hoe die worden ervaren. Door u en uw medewerkers, maar ook uw gasten, bezoekers en cliënten. We streven uiteraard naar uw maximale tevredenheid!


Bekijk ons Inspiratie magazine 


Benieuwd hoe CSU de klantbeleving centraal zet? Lees het hier.


De werkomgeving van de toekomst

Als er iets sterk is veranderd sinds de start van de coronapandemie, dan is het wel de wijze waarop we werken. Mensen leerden waar, hoe en wanneer ze het fijnst kunnen werken, afgestemd op hun leefstijl en hun werkagenda. Dit bracht belangrijke nieuwe inzichten, zeker voor werkgevers.

De verwachting is dat de kantoorfunctie verandert van werkplek naar ontmoetingsplek. Hoe dit er precies uit zal gaan zien en hoe vergaand de wijzigingen zullen zijn, is iedereen nog volop aan het ontdekken.
De CSU Werkplek Pocket is een gids die in het teken staat van de werkomgeving van de toekomst.

Met de CSU Werkplek Pocket inspireren wij je graag. We nemen je mee in onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van gezond werken en hospitality. Ook laten we aan de hand van de klantreis voor medewerker en bezoeker zien hoe je op gastvrije wijze de (gedeeltelijke) terugkeer naar kantoor en hybride werken kunt faciliteren.

Bekijk hier de Werkplek Pocket


Heb je na het lezen vragen of interesse in producten die de nieuwe werkrealiteit ondersteunen? Mail naar hospitality@csu.nl dan nemen wij contact met je op.


Dag vol inspiratie

Omdat hospitality in ons bloed zit, organiseren we jaarlijks een inspirerende dag vol gastvrijheid. Op 5 november 2020 vond de zevende editie dit keer online plaats i.v.m. de huidige corona maatregelen.
Voor een impressie van het Hospitality Congres bekijk je de video Hospitality Congres 2020. Of lees het verslag van deze dag.

 


Positieve beleving

CSU biedt meer dan hospitality diensten alleen. Een positieve beleving wordt namelijk versterkt als de samenwerking tussen facilitaire dienstverleners optimaal is. Daarbij kan CSU helpen met de Facilitaire Coalitie. De Facilitaire Coalitie helpt jouw organisatie om een duurzaam samenwerkingsverband tussen verschillende facilitaire dienstverleners tot stand te brengen. Hoe we dat doen lees je hier.


Meer weten?

Bekijk alle video's over hospitality

Of neem contact op via hospitality@csu.nl