Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Je hebt ons gevonden omdat je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Veldhoven. Daarmee ben je op de goede weg om ontzorgt te worden bij het vakkundig en hygiënisch reinigen van je bedrijfspand. Je maakt een goede keuze! Want CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland op het gebied van schoonmaak. Daarnaast won CSU in november 2020 de prestigieuze Koning Willem I Prijs, bekendgemaakt door Erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima. Dit betekent dat met vestigingen door heel Nederland onze schoonmaakmedewerkers altijd in de buurt zijn. Wij zijn benieuwd op welke gebieden wij jou kunnen ontzorgen. Je wensen en behoeften bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte op maat aan voor ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven.

Schoonmaak Veldhoven

Wat kun je verwachten van ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven? Ons schoonmaakteam werkt alert, klantgericht en is gericht op innovatie. Zo garanderen wij je dat mede door de nieuwste technieken en apparaten, denk hierbij aan de inzet van robotica, Hi Five of onze corona innovaties, onze schoonmakers sneller en efficiënter werken. Dit bespaart jou tijd zonder in te moeten leveren op de kwaliteit van schoonmaak. Alleen maar pluspunten voor jou. Wij verzorgen voor je de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Maar heeft je ook al gedacht aan glasbewassingdieptereinigingcomputerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging? Met ruim 50 jaar ervaring in verschillende branches ontzorgen wij je ook bij periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Word jij al enthousiast over ons schoonmaakbedrijf Veldhoven? Wij vertellen je graag meer over onze schoonmaakdiensten in een persoonlijk gesprek.

Een vrijblijvende offerte voor schoonmaakbedrijf Veldhoven

Wij hebben een tipje van de sluier gelicht op welke gebieden wij jou kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Je bent bij ons terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Veldhoven waar je van op aan kunt. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner met gespecialiseerde schoonmakers die beschikken over de benodigde certificaten. Dankzij onze opgeleide medewerkers bieden we excellente dienstverlening. We zijn benieuwd naar jouw situatie en hoe wij onze dienstverlening hier naadloos op aan kunnen laten sluiten. Wanneer je op onderstaande button klikt, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte voor ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.

Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl