Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Veldhoven

U heeft ons gevonden omdat u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Veldhoven. Daarmee bent u op de goede weg om ontzorgt te worden bij het vakkundig en hygiënisch reinigen van uw bedrijfspand. U maakt een goede keuze! Want CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland op het gebied van schoonmaak. Daarnaast won CSU in november 2020 de prestigieuze Koning Willem I Prijs, bekendgemaakt door Erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima. Dit betekent dat met vestigingen door heel Nederland onze schoonmaakmedewerkers altijd in de buurt zijn. Wij zijn benieuwd op welke gebieden wij u kunnen ontzorgen. Uw wensen en behoeften bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte op maat aan voor ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven.

Schoonmaak Veldhoven

Wat kunt u verwachten van ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven? Ons schoonmaakteam werkt alert, klantgericht en is gericht op innovatie. Zo garanderen wij u dat mede door de nieuwste technieken en apparaten, denk hierbij aan de inzet van robotica, BE Clean of onze corona innovaties, onze schoonmakers sneller en efficiënter werken. Dit bespaart u tijd zonder in te moeten leveren op de kwaliteit van schoonmaak. Alleen maar pluspunten voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Maar heeft u ook al gedacht aan glasbewassingdieptereinigingcomputerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging? Met ruim 50 jaar ervaring in verschillende branches ontzorgen wij u ook bij periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Wordt u al enthousiast over ons schoonmaakbedrijf Veldhoven? Wij vertellen u graag meer over onze schoonmaakdiensten in een persoonlijk gesprek.

Een vrijblijvende offerte voor schoonmaakbedrijf Veldhoven

Wij hebben een tipje van de sluier gelicht op welke gebieden wij u kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak. U bent bij ons terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Veldhoven waar u van op aan kunt. CSU is scherp op schoon met gespecialiseerde schoonmakers die beschikken over de benodigde certificaten. Dankzij onze opgeleide medewerkers bieden we excellente dienstverlening. We zijn benieuwd naar uw situatie en hoe wij onze dienstverlening hier naadloos op aan kunnen laten sluiten. Wanneer u op onderstaande button klikt, ontvang u van ons een vrijblijvende offerte voor ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl