Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Uden

Bij uw klanten wilt u een goede indruk achterlaten. Voor uw werknemers wilt u een goede werkgever zijn. Een van de manieren om dit te bereiken, is te zorgen voor een schoon en opgeruimd bedrijfspand. Natuurlijk heeft u zelf geen tijd om het pand schoon te maken en dus gaat u op zoek naar een van de beste schoonmaakbedrijven van Uden. CSU is uw schoonmaakbedrijf in Uden. Voor meer informatie en een persoonlijk kostenplaatje neemt u gerust contact met ons op.

Een schoonmaakbedrijf in Uden met ruime ervaring

CSU heeft een innovatieve werkwijze met oog voor detail. We hebben vestigingen door heel Nederland. Ons werkgebied reikt dan ook veel verder dan Uden. We zijn de #1 facilitair dienstverlener van Nederland en werken onder andere binnen de hotelbranche, het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. We spelen goed in op de situatie. Bij zorginstellingen met patiënten zullen we ons discreet op de achtergrond houden bij onze schoonmaakwerkzaamheden.

Uw wensen staan centraal bij het schoonmaakbedrijf in Uden

Wanneer u met ons in zee wilt gaan, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Ook voor het opstellen van een vrijblijvende offerte maken wij een afspraak voor een bezoek op locatie. Als het gaat om de uit te voeren taken, heeft u het voor het zeggen. Wij adviseren u waar nodig en geven aan wat we voor u kunnen betekenen. Wij voeren niet alleen de dagelijkse schoonmaak voor u uit, ook voor periodiek onderhoud, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging moet u bij CSU zijn.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een duidelijk beeld van wat het kost om ons schoonmaakbedrijf in Uden in te schakelen? Dan neemt u direct contact met ons op voor een afspraak. Op basis van uw wensen en uw bedrijfspand, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl