Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Uden

Bij je klanten wil je een goede indruk achterlaten. Voor je werknemers wil je een goede werkgever zijn. Een van de manieren om dit te bereiken, is te zorgen voor een schoon en opgeruimd bedrijfspand. Natuurlijk heb je zelf geen tijd om het pand schoon te maken en dus ga je op zoek naar een van de beste schoonmaakbedrijven van Uden. CSU is jouw schoonmaakbedrijf in Uden. Voor meer informatie en een persoonlijk kostenplaatje neem je gerust contact met ons op.

Een schoonmaakbedrijf in Uden met ruime ervaring

CSU heeft een innovatieve werkwijze met oog voor detail. We hebben vestigingen door heel Nederland. Ons werkgebied reikt dan ook veel verder dan Uden. We zijn de #1 facilitair dienstverlener van Nederland en werken onder andere binnen de hotelbranche, het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. We spelen goed in op de situatie. Bij zorginstellingen met patiënten zullen we ons discreet op de achtergrond houden bij onze schoonmaakwerkzaamheden.

Jouw wensen staan centraal bij het schoonmaakbedrijf in Uden

Wanneer je met ons in zee wilt gaan, komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Ook voor het opstellen van een vrijblijvende offerte maken wij een afspraak voor een bezoek op locatie. Als het gaat om de uit te voeren taken, heb jij het voor het zeggen. Wij adviseren je waar nodig en geven aan wat we voor jou kunnen betekenen. Wij voeren niet alleen de dagelijkse schoonmaak voor je uit, ook voor periodiek onderhoud, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging moet je bij CSU zijn.

Vraag direct een offerte aan

Wil jij een duidelijk beeld van wat het kost om ons schoonmaakbedrijf in Uden in te schakelen? Dan neem je direct contact met ons op voor een afspraak. Op basis van jouw wensen en je bedrijfspand, stellen wij een vrijblijvende offerte voor je op.

Contact