Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Een frisse en schone werkomgeving zorgt voor de optimale werkomstandigheden voor je medewerkers. Een opgeruimde geest leidt tot een hogere productiviteit en optimaal werkgeluk. Daarnaast is een opgeruimd bedrijfspand een belangrijk visitekaartje voor je gasten, cliënten en bezoekers. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Neem vandaag nog contact op voor de diverse mogelijkheden of vraag direct een persoonlijke offerte voor een schoonmaker in Eindhoven op maat aan.

CSU denkt als schoonmaakbedrijf in Eindhoven met je mee

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Met onze maatwerkprogramma’s en effectieve methodieken creëren wij een schone en hygiënische werkomgeving. Ons poetsbedrijf in Eindhoven werkt klantgericht, alert en vooruitstrevend, waarbij innovatie centraal staat. Uiteraard staan je persoonlijke wensen voorop. Op basis van onze expertise en je persoonlijke voorkeuren stellen we samen de ideale schoonmaakfrequentie en de optimale manier van werken vast. Hierbij gaat het niet alleen om reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook periodieke schoonmaak.

Geen schoonmaakkarwei te lastig voor CSU

Van kantoorpanden tot hotels, van zorginstellingen tot horeca: voor iedere schoonmaakklus creëert ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven de ideale oplossing. Aan de hand van een gesprek waarin jouw persoonlijke wensen centraal staan, stellen wij een schoonmaakplan op. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, gevelreiniging, graffiti-reiniging en industriële reiniging. Wij zijn overigens niet alleen gevestigd in Eindhoven. Naast ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven beschikken we over diverse vestigingen in heel Nederland. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.


Direct een offerte aanvragen

Je zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven, met een persoonlijke benadering en een hands on mentaliteit? In een persoonlijk gesprek gaan wij dieper in op jouw schoonmaak wensen, zodat wij een schoonmaakplan op maat kunnen maken. Vraag direct een offerte op maat aan.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rianne van der Heiden helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-82597912 / zuid@csu.nl