Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

Natuurlijk wilt u uw werknemers een prettige en veilige werkomgeving bieden. Daarnaast weet u als geen ander dat uw bedrijfspand uw visitekaartje is. Daarom is het professioneel schoonmaken en -houden van uw bedrijfspand essentieel. U heeft dan ook ongetwijfeld al een kijkje genomen bij het aanbod van schoonmaakbedrijven in Ridderkerk. Bent u scherp op schoon, dan kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Ridderkerk. Voor meer informatie over de kosten en de werkwijze van CSU vraagt u vandaag nog een offerte aan.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk

CSU is de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. Wij zijn dan ook de beste keuze, als het gaat om een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk. Met vestigingen in heel Nederland maakt het niet zoveel uit of u nu wel of niet in Ridderkerk gevestigd bent. CSU maakt door heel Nederland schoon. Wij komen graag eens bij u langs, op een moment waarop het u uitkomt. We bespreken graag wat uw wensen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

De diensten en ervaring van CSU

CSU werkt met een vooruitstrevende blik, oog voor detail en met een persoonlijke aanpak. We werken voornamelijk binnen diverse zorg- en onderwijsinstellingen, het MKB en de hotelbranche. Hierbij voeren wij met passie de dagelijkse schoonmaak voor u uit. Ook voor periodieke schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Op de door u gewenste frequentie voeren wij onder andere voor u uit: dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk? Vraag direct een offerte aan

Wilt u van onze diensten gebruik maken, een kostenraming krijgen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag bij u langs. Aan de hand van uw wensen zullen wij een persoonlijke offerte opstellen.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl