Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

Natuurlijk wil je jouw werknemers een prettige en veilige werkomgeving bieden. Daarnaast weet je als geen ander dat jouw bedrijfspand jouw visitekaartje is. Daarom is het professioneel schoonmaken en -houden van je bedrijfspand essentieel. Je hebt dan ook ongetwijfeld al een kijkje genomen bij het aanbod van schoonmaakbedrijven in Ridderkerk. Ben je scherper, slimmer, schoner, dan kies je voor ons schoonmaakbedrijf in Ridderkerk. Voor meer informatie over de kosten en de werkwijze van CSU vraag je vandaag nog een offerte aan.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk

CSU is de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. Wij zijn dan ook de beste keuze, als het gaat om een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk. Met vestigingen in heel Nederland maakt het niet zoveel uit of je nu wel of niet in Ridderkerk gevestigd bent. CSU maakt door heel Nederland schoon. Wij komen graag eens bij je langs, op een moment waarop het jou uitkomt. We bespreken graag wat jouw wensen zijn en wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

De diensten en ervaring van CSU

CSU werkt met een vooruitstrevende blik, oog voor detail en met een persoonlijke aanpak. We werken voornamelijk binnen diverse zorg- en onderwijsinstellingen, het MKB en de hotelbranche. Hierbij voeren wij met passie de dagelijkse schoonmaak voor je uit. Ook voor periodieke schoonmaak ben je bij ons aan het juiste adres. Op de door jou gewenste frequentie voeren wij onder andere voor je uit:

Glasbewassing
Specialistisch vloeronderhoud
Computerreiniging
Dieptereiniging
Gevelreiniging
– Graffitireiniging

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk? Vraag direct een offerte aan

Wil je van onze diensten gebruik maken, een kostenraming krijgen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag bij je langs. Aan de hand van jouw wensen zullen wij een persoonlijke offerte opstellen.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Louise van Bergen helpt je graag verder.
Bel of mail naar 010 432 2000 / zuidwest@csu.nl