Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Een opgeruimde en schone werkomgeving zorgt voor een gezonde geest, optimaal werkgeluk en een betere productiviteit. Bovendien is een schoon bedrijfspand een visitekaartje voor jouw cliënten, gasten en bezoekers. Bent jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf Rotterdam en omstreken? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte voor schoonmaken in Rotterdam aan.

CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf Rotterdam alleen

Bij CSU werken we alert, klantgericht en vooruitstrevend met een sterk oog op innovatie. Hierbij staan de persoonlijke voorkeuren van jou als klant centraal. Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Rotterdam met een doenersmentaliteit? Vraag dan direct meer inlichtingen aan over onze werkzaamheden. We zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • glasbewassing
  • specialistisch vloeronderhoud
  • dieptereiniging
  • gevelreiniging
  • computerreiniging
  • graffiti-reiniging

Maar ook voor industriële reiniging in Rotterdam. Jij vertelt welk karwei wij uitvoeren. Samen met jou bespreken we hoe we je het beste kunnen ondersteunen. CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf, we zijn namelijk dé facilitaire innovator binnen de schoonmaakbranche.

Met het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie onderzoeken wij de weg naar vernieuwing in facilitair management van toonaangevende organisaties. In dit rapport zie jij hoe de facilitaire markt zich beweegt. 

Schoonmaakbedrijf Rotterdam stelt jouw wensen voorop

Van zorginstellingen tot kantoorpanden, van hotels tot schoolgebouwen: voor ieder schoonmaakproject vinden onze schoonmakers de uitstekende oplossing. Ben jij benieuwd wat de kosten voor jouw schoonmaakwerkzaamheden zijn? Vraag direct een offerte bij ons aan voor een advies op maat. CSU is overigens niet alleen werkzaam als schoonmaakbedrijf Rotterdam. Verspreid over het hele land, beschikken we over diverse vestigingen. Met ons motto “Scherper. Slimmer. Schoner.” verzorgen onze schoonmakers de schoonmaak van diverse kantoorpanden, bedrijfsinstellingen en meer in heel Nederland. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden.

Direct een offerte aanvragen

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf Rotterdam dat met een persoonlijke benadering werkt en innovatieve technieken gebruikt? In een persoonlijk gesprek gaan wij graag dieper in op jouw persoonlijke wensen, zodat wij voor jou een schoonmaakproject op maat creëren. Vraag vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Louise van Bergen helpt je graag verder.
Bel of mail naar 010 432 2000 / zuidwest@csu.nl