Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Een opgeruimde en schone werkomgeving zorgt voor een gezonde geest, optimaal werkgeluk en een betere productiviteit. Bovendien is een schoon bedrijfspand een visitekaartje voor uw cliënten, gasten en bezoekers. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte voor schoonmaken in Rotterdam aan.

CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf Rotterdam alleen

Bij CSU werken we alert, klantgericht en vooruitstrevend met een sterk oog op innovatie. Hierbij staan de persoonlijke voorkeuren van u als klant centraal. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam met een doenersmentaliteit? Vraag dan direct meer inlichtingen aan over onze werkzaamheden. We zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging, gevelreiniging, computerreiniging, graffiti-reiniging en industriële reiniging in Rotterdam. U vertelt welk karwei wij uitvoeren. Samen met u bespreken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf, we zijn namelijk dé facilitaire innovator binnen de schoonmaakbranche. Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie onderzoeken wij de weg naar vernieuwing in facilitair management van toonaangevende organisaties. In dit rapport ziet u hoe de facilitaire markt zich beweegt. 

Schoonmaakbedrijf Rotterdam stelt uw wensen voorop

Van zorginstellingen tot kantoorpanden, van hotels tot schoolgebouwen: voor ieder schoonmaakproject vinden onze schoonmakers de uitstekende oplossing. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw schoonmaakwerkzaamheden zijn? Vraag direct een offerte bij ons aan voor een advies op maat. CSU is overigens niet alleen werkzaam als schoonmaakbedrijf Rotterdam. Verspreid over het hele land, beschikken we over diverse vestigingen. Met ons motto “Scherp op Schoon” verzorgen onze schoonmakers de schoonmaak van diverse kantoorpanden, bedrijfsinstellingen en meer in heel Nederland. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden.

Direct een offerte aanvragen

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf Rotterdam dat met een persoonlijke benadering werkt en innovatieve technieken gebruikt? In een persoonlijk gesprek gaan wij graag dieper in op uw persoonlijke wensen, zodat wij voor u een schoonmaakproject op maat creëren. Vraag vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl