Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Een schone werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en een prettige sfeer voor uw werknemers. Daarnaast is uw pand ook uw visitekaartje. Een onopgeruimde ruimte straalt allerminst vertrouwen uit. Schoon en professioneel is wat u wilt uitstralen. U zoekt een schoonmaakbedrijf in Den Haag dat iedere klus kan klaren? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op voor een offerte en wij stellen een persoonlijk advies voor u op.

Schoonmaakbedrijf in Den Haag met scherp op schoon

CSU heeft ervaring op diverse gebieden. Heeft u schoonmaak in Den Haag nodig voor een winkelpand, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Hierbij kunt u ook denken aan het periodiek reinigen van winkelmandjes en -karretjes. Verder verzorgen wij graag het dagelijkse onderhoud van onder andere kantoorpanden, zorginstellingen en hotels. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag heeft uitsluitend professionals in dienst. Oog voor detail met een persoonlijke en innovatieve aanpak. 

CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf, we zijn namelijk dé facilitaire innovator binnen de schoonmaakbranche. Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie onderzoeken wij de weg naar vernieuwing in facilitair management van toonaangevende organisaties. In dit rapport ziet u hoe de facilitaire markt zich beweegt. 

Het schoonmaakbedrijf van Den Haag en wijde omstreken

CSU kan als schoonmaakbedrijf in Den Haag ingezet worden, echter door ons hoge aantal vestigingen, werken wij door heel Nederland. U schakelt ons in voor het dagelijks onderhoud, maar ook periodiek onderhoud zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging behoren tot onze expertise. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag heeft maatwerk als de standaard en samen met u bekijken we graag met welke frequentie wij bij u komen schoonmaken.

Vraag direct een offerte op maat aan

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het inzetten van schoonmaakbedrijven in Den Haag zijn? Op voorhand is dit niet te zeggen. De kosten hangen geheel af van het pand en de werkzaamheden die verricht moeten worden. Neem dan ook direct contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Graag bespreken we met u uw wensen en eisen en verwerken wij dit vervolgens in een persoonlijke prijsopgaaf.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bas Vermaat helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20130313 / west@csu.nl