Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Leiden

Een hygiënisch fris kantoor zorgt ervoor dat je medewerkers productiever werken en optimaal werkgeluk vinden tijdens de werkzaamheden. Daarnaast draagt een schoon bedrijfspand bij aan een positief imago voor bezoekers en cliënten die over de vloer komen. Als nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) beschikt CSU over jarenlange ervaring op het gebied van professionele schoonmaak. Dagelijks werken duizenden schoonmakers van CSU aan een schonere werkomgeving. Ben je benieuwd welk schoonmaakwerk in Leiden wij voor je kunnen uitvoeren? Vraag dan meteen een offerte op maat bij ons schoonmaakbedrijf in Leiden. 

Schoonmaakbedrijf in Leiden levert reiniging op maat

Bij de schoonmaak in Leiden sta jij als klant centraal. In een persoonlijk gesprek bespreken wij samen met jou wat je van het schoonmaakwerk in Leiden verlangt. Zo stellen wij de tijdstippen en manier van schoonmaak in Leiden vast. Uiteraard is het voor ons geen enkel probleem om het schoonmaakwerk in Leiden buiten kantoortijden uit te voeren. Zo ervaren jouw medewerkers geen hinder van ons schoonmaakbedrijf in Leiden bij hun werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf in Leiden met hart voor jouw zaak

CSU levert schoonmaak in Leiden aan uiteenlopende opdrachtgevers; van het mkb-bedrijf tot ziekenhuizen, van overheidsinstellingen tot scholen. Met de nieuwste schoonmaakapparatuur en reinigingstechnieken werken wij snel en efficiënt. Daarnaast voeren wij niet alleen reguliere schoonmaak uit, maar ook specialistische reiniging. Voorbeelden hiervan zijn computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudglasbewassingdieptereiniging en gevel– of graffitireiniging.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Leiden dat Scherper, Slimmer, Schoner is en met je meedenkt? CSU is in dat geval je ideale schoonmaakpartner. Vraag je je af wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Leiden zijn? Maak meteen een afspraak zodat wij jouw wensen in kaart kunnen brengen. Vraag vandaag een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bas Vermaat helpt je graag verder.
Bel of mail naar 070-3818584 / west@csu.nl