Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Helmond

Een opgeruimde en schone werkplek zorgt voor meer productiviteit onder jouw werknemers, optimaal werkgeluk en minder ziekteverzuim. Bovendien straalt een hygiënisch kantoorpand het juiste visitekaartje uit naar je gasten, cliënten en bezoekers. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Helmond? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Met gemotiveerde schoonmakers zorgen wij onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” voor de ideale schoonmaak. Vraag direct een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Helmond levert maatwerk

Jou als klant tevreden stellen heeft bij CSU de hoogste prioriteit. Ons schoonmaakbedrijf in Helmond begrijpt dan ook dat niet elk kantoorpand of onderneming identiek is. Het schoonmaakonderhoud van een horecabedrijf vraagt immers om een andere discipline dan een ziekenhuis. Daarom leveren onze schoonmakers altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek brengen wij jouw wensen in kaart. Uiteraard betrekken wij hierbij de noodzakelijke protocollen en regelgeving binnen je sector. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op voor de professionele reiniging. Als er tussentijds aanpassingen nodig zijn, speelt ons schoonmaakbedrijf in Helmond daar meteen op in. Wij werken alert, klantgericht en met het oog op innovatie.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Helmond alleen

Van het mkb tot kinderdagverblijven, van overheidsinstellingen tot bedrijfspanden; iedere dag zorgen duizenden schoonmakers van CSU voor een schone werkomgeving. Naast een schoonmaakbedrijf in Helmond beschikken wij over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij waar dan ook de beste service kunnen leveren. Naast reguliere schoonmaak verzorgen wij ook specialistische reiniging. Voorbeelden daarvan zijn specialistisch vloeronderhouddieptereinigingglasbewassingcomputerreiniginggevelreiniging en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Helmond met een persoonlijke benadering en een hands-onmentaliteit. CSU gaat met jou het gesprek aan om het perfecte schoonmaakplan op te stellen. Vraag direct een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040 266 1866 zuid@csu.nl