Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Veendam

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Door professionele schoonmaak laat je bij klanten, cliënten en bezoekers een stralend visitekaartje achter. Voor je werknemers is een hygiënisch fris kantoor echter ook essentieel. Zo zorgt een schoon kantoor voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim en meer werkgeluk. CSU helpt als schoonmaakbedrijf in Veendam bij het reinigen van jouw onderneming. Ben je benieuwd wat de kosten zijn van ons schoonmaakbedrijf in Veendam? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte op maat aan.

CSU voor het beste schoonmaakbedrijf in Veendam

Dankzij onze professionele en innovatieve visie zijn wij met recht de nummer 1 facilitair dienstverlener als het gaat om reiniging. Met vestigingen in heel Nederland bieden wij landelijke dekking voor het schoonmaken op de zakelijke markt. Ons schoonmaakbedrijf in Veendam voert bovendien niet alleen reguliere reiniging aan, maar ook specialistische schoonmaak zoals glasbewassing, specialistische vloerreiniginggevel– en graffitireiniging, computerreiniging en dieptereiniging.

CSU met hart voor jouw zaak

Geen bedrijfspand is hetzelfde en geen ondernemer identiek. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak met je om de reiniging op je kantoor te bespreken. Samen met jou maken we een schoonmaakplan op maat, waarin we onder meer de reinigingsfrequentie en -methode vaststellen. Ons schoonmaakbedrijf Veendam voert de reiniging volledig uit naar jouw wensen. Wil je zo min mogelijk last hebben van de schoonmaak tijdens je bedrijfswerkzaamheden? Dan maakt ons schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld je kantoor schoon in de avonduren of in het weekend. Voor scholen is het bijvoorbeeld mogelijk om het specialistische schoonmaakwerk in de vakanties uit te voeren.

Vraag een offerte op maat aan

Van overheidsinstellingen tot het mkb bedrijf, van hotels tot ziekenhuizen; ons schoonmaakbedrijf vindt voor elk schoonmaakproject de juiste oplossing. Zoekt jij een schoonmaakbedrijf in Veendam dat met je meedenkt? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.

Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl