Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak kinderdagverblijf

De schoonmaak in een kinderdagverblijf is wellicht nog belangrijker dan in andere ruimtes. Het risico dat een kind een virus oploopt, neemt namelijk aanzienlijk toe in een vervuilde leefomgeving. Bovendien zijn kinderen beweeglijk en wordt er intensief gebruikgemaakt van de ruimtes in een kinderdagverblijf. CSU is als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) op de hoogte van de laatste richtlijnen en protocollen voor de kinderopvang. Vraag meteen een offerte op maat aan voor schoonmaak in het kinderdagverblijf.

Protocollen schoonmaak kinderdagverblijf voor veiligheid en hygiëne

Bij het schoonmaken van de kinderopvang staat de hygiëne en veiligheid centraal. Zowel de GGD als de brandweer controleren door middel van het protocol of het kinderdagverblijf aan essentiële punten op het gebied van reiniging voldoet. Zo voorkomt men ziektes en vermindert men de risico’s op onveilige situaties. Aan de hand van het protocol maken de schoonmakers van CSU jouw kinderdagverblijf schoon, met een alerte en hands-on mentaliteit. In samenspraak met jou zorgen wij dat er zo veel mogelijk met je wensen en behoeften rekening wordt gehouden.

Meer dan schoonmaak in een kinderdagverblijf alleen

Jou als klant tevreden stellen geldt bij CSU als belangrijkste prioriteit. Jij bepaalt wat er gedaan moet worden en wij onderzoeken hoe wij de reiniging optimaal kunnen uitvoeren. Naast reguliere schoonmaak leveren wij ook specialistische reiniging, zoals dieptereinigingspecialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging, of gevel– en graffitireiniging. Ook is schoonmaak buiten de openingstijden van het kinderdagverblijf mogelijk, zodat de kinderen in een rustige omgeving verblijven.

Vraag meteen een offerte aan

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van de kinderopvang dat met een persoonsgerichte aanpak werkt en nauwkeurig aan de protocollen voldoet. CSU is in dat geval jouw ideale schoonmaakpartner. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een offerte op maat.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl