Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakschema kinderopvang

De reiniging van de kinderopvang vraagt om een specifieke manier van werken. Een schoonmaakschema voor de kinderopvang is daarbij essentieel. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak. Duizenden schoonmakers ondersteunen dagelijks zorginstanties, scholen en overheidsinstellingen met de professionele schoonmaak van hun onderneming. Neem vrijblijvend contact op voor meer inlichtingen over het schoonmaakschema voor de kinderopvang of ontvang een offerte op maat.

Schoonmaakschema kinderopvang voor optimale hygiëne

Met een schoonmaakschema in de kinderopvang staat de veiligheid en hygiëne voor kinderen voorop. In het schoonmaakschema van de hygiënerichtlijn voor kinderdagverblijven is opgenomen met welke frequentie en met welke methode gereinigd moet worden. Met deze richtlijn en het schema controleert zowel de GGD als de brandweer of jouw kinderopvang aan de juiste vereisten voldoet. Het strenge schoonmaakschema voor het kinderdagverblijf is opgesteld om de kwetsbare groep kleine kinderen te beschermen. Doordat hun groei nog allerlei fases moet doormaken, is de weerstand van de kinderen laag. Door het naleven van een schoonmaakschema in de kinderopvang verkleint het risico op overdracht van bacteriën, schimmels en ziektes.

CSU denkt mee met het schoonmaakschema voor de kinderopvang

Bij CSU staan jij en de kinderen voorop. Onze schoonmakers beschikken over de laatste kennis op het gebied van de protocollen en richtlijnen binnen de kinderopvang. Wij werken klantgericht, alert en richten onze blik op innovatieve technieken. Onze schoonmakers houden hierbij zowel rekening met jouw persoonlijke wensen als die van de kinderen en hun ouders. Ieder schoonmaakproject is voor CSU een bijzondere uitdaging.

Vraag meteen een offerte aan

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent het schoonmaakschema voor het kinderdagverblijf. Een schoonmaakbedrijf dat veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. CSU is in dat geval je ideale partner. Vraag meteen een offerte aan voor een schoonmaakschema voor jouw kinderopvang.

onderwijs-kleurrijke-stoelen-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.