De afgelopen maanden hebben we verschillende innovatieve ideeën ontvangen. Uit alle inzendingen selecteerde de vakjury zes genomineerden. Zij bekeken welk idee echt bijdraagt aan de uitdagingen van nu. Welke oplossing maakt écht impact in de facilitaire branche?

CSU innovatie award 2020.

We hebben een winnaar!

Plaex

Het innovatieve systeem van Plaex zorgt dat afval direct bij de bron wordt gesorteerd. Door de toepassing van Artificial Intelligence wordt de afvalcontainer bovendien steeds slimmer!

Andere genomineerden.

WailSalutem

1,5 meter afstand houden is lastig en aangeven wanneer iemand te dichtbij staat ook. De draagbare sensor van de 12 jarige Wail helpt hierbij. Iedereen voelt zich direct een stuk veiliger!

Ontsmetten.com

De rugzak van Ontsmetten.com brengt een vernieuwende, gebruiksvriendelijke manier om schoon te maken. Naast hygiƫne, zorgt de navulbare verpakking ook nog voor vermindering van plastic afval!

Aftermovie.

Scherper op morgen.

Als voortrekker van de facilitaire branche innoveert CSU proactief op allerlei terreinen. CSU is altijd op zoek naar manieren om wend- en weerbaar te blijven. Een eigenschap die, zeker in deze tijd, van ongekende waarde is. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren. Hiermee willen we een platform bieden aan jong talent en samen werken aan morgen.