Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
decoscent geurbeleving innovatie

Een geursysteem dat je niet ziet, zodat jouw entree de uitstraling behoudt die het verdient. Met een geur afgestemd op de gelegenheid.

DecoScent geurvaas

Schoon wil je zien. Maar zeker ook ruiken. Want wist je dat geur 75% van al onze emoties beïnvloedt? Geur is het eerste wat je opvalt als je het pand binnenstapt. Een aangename geur bezorgt medewerkers en bezoekers een welkom gevoel. Sterker nog, een frisse geur draagt bij aan een frisse en ontspannen werksfeer én drukt gevoelens van vermoeidheid en stress de kop in. Onmisbaar voor een prettige werkomgeving dus. Wij creëren jouw geurbeleving met DecoScent en Sense.

Onzichtbaar

Een geursysteem dat je niet ziet, zodat jouw entree de uitstraling behoudt die het verdient. DecoScent, van onze partner Scentlinq, combineert een luxe, decoratieve vaas met een unieke geur. De DecoScent geurvaas zorgt direct bij binnenkomst voor een frisse geurbeleving.

Geur afgestemd op de gelegenheid

De geurinstallatie Sense brengt geurbeleving in ál je ruimtes naar een nieuw niveau. Volledig afgestemd op het seizoen of gelegenheid. Via de app heb je alles in de hand. Het gevolg? Een stijgende gebruikerstevredenheid. En dat levert niet alleen jou, maar ook onze schoonmaakmedewerkers een voldaan gevoel op.

Meer weten?

Benieuwd hoe geurbeleving precies werkt en hoe het jouw organisatie verder helpt? We beantwoorden graag je vragen.

Neem contact op met Innovatie