Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Een inspirerende dag vol gastvrijheid

Als vernieuwer en gids in de schoonmaakbranche nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen en de vraagstukken van dit moment. Een inspirerende dag waarop je gastvrijheid ervaart. En waarop je ontdekt hoe wij met hospitality als onderdeel van onze schoonmaakdiensten de totaalbeleving overtreffen. Van jouw als opdrachtgever, van je werknemers én van de bezoekers van jouw locaties. Dat is het jaarlijkse CSU Congres.

Terugblik CSU Congres 2022

‘Creating a Sustainable Facility Experience’

De wijze hoe en waar we werken is sterk veranderd. De kantoorfunctie verandert (steeds meer) van werkplek naar ontmoetingsplek. Deze ontdekkingsreis heeft effect op de medewerkers zelf, de organisatie, de facilitaire diensten, het gebouwgebruik en de ingezette technologie. De facilitaire beleving speelt in deze hybride manier van werken een nog belangrijkere rol. Want niet het kantoor of de locatie, maar de mens en de activiteit komt centraal te staan. Meer dan ooit draait alles om de FX, de Facilitaire Experience: een optelsom van de user-, customer-, employee- en manager experience. Ook duurzaamheid en innovatie stonden in de belangstelling.

Lees hier alles over het CSU Congres 2022. Met o.a. presentator Jan Versteegh en keynote sprekers:

Erben Wennemars
Meervoudig wereldkampioen schaatsen over de lessen uit zijn carrière; het letterlijk vallen en opstaan. 

Steven van Belleghem
Co-founder van het inspiratie agentschap over hoe we in deze tijd nog klantgerichter kunnen zijn. Want klanten zijn verwender dan ooit…

CSU Congres 2023 inspiratie hospitality facilitair

CSU Innovatie Award

En de winnaar is … De uitreiking van de CSU Innovatie Award is een vast onderdeel van het congres. Drie start-ups en jonge ondernemers pitchen hun innovatie voor de facilitaire branche. Om vervolgens grondig ondervraagd te worden door een jury. De finalist met het beste, meest vernieuwende en invloedrijkste idee gaat er met de award vandoor.

olPG8gCBadw-SD

Nog meer inspiratie?

Wist je dat we nog meer evenementen organiseren om onze kennis te delen? Zoals Tell me More, online sessies waarin je kennismaakt met innovaties in de schoonmaakbranche. En de CSU Innovatie Boost, waarbij we je in online bijeenkomsten meenemen langs de nieuwste ontwikkelingen in de facilitaire wereld.