Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
duurzame innovaties csu bubbleflush toiletreiniging

Jaarlijks worden er miljarden liters chloor en andere milieubelastende schoonmaakmiddelen geproduceerd om ons toilet mee schoon te maken. Verpakt in dikke plastic flessen, getransporteerd en gedistribueerd.

Ultrasoon toilet reinigingssysteem

Een hygiënisch toilet. Met slechts één druk op de knop, zonder het milieu te belasten met schadelijke schoonmaakmiddelen. Met BubbleFlush. Deze oplossing doodt bacteriën en virussen grondig en snel. En is bovendien eenvoudig en ergonomisch in gebruik. Het resultaat? Een hygiënisch toilet met blije gebruikers en blije schoonmaakmedewerkers. Op een duurzame manier. Want met de BubbleFlush stoten we jaarlijks zo’n 45.000 kg minder CO₂ uit.

Schoon in één minuut

De BubbleFlush reinigt een toilet met ultrasone geluidsgolven. Door die geluidsgolven ontstaan microscopisch kleine luchtbellen. Die trillen kalk los. Schrobben met milieubelastende schoonmaakmiddelen is daardoor niet meer nodig. De schoonmaakmedewerker plaatst de BubbleFlush in de wc-pot en is binnen 1 minuut klaar. 

WlEK2n0N1Mg-SD

De BubbleFlush van TranZero won in 2021 de CSU Innovatie Award. Een succesversneller voor innovaties in de facilitaire branche.

Meer weten over BubbleFlush?

Wil je meer informatie over de BubbleFlush? Of ben je benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op BubbleFlush.com of neem contact op met Dennis Luiten van ontwikkelaar TranZero.

Neem contact op met Dennis.