In november 2019 vond de tweede feestelijke awarduitreiking in De Efteling plaats.
Hieronder lees en zie je meer over de winnaar Spacetime Layers, de andere genomineerden, en de avond zelf!

De CSU Innovatie Award is dé succesversneller van jouw innovatieve idee!

CSU Innovatie Award 2019.

We hebben een winnaar!

Spacetime Layers

Patrick Trentelman van Spacetime Layers is de winnaar van de CSU Innovatie Award 2019. Tijdens de finale in De Efteling werd Spacetime Layers uit drie finalisten gekozen als meest impactvolle innovatie voor de facilitaire branche. De prijs? De succesversneller van CSU met een investeringsbudget van €10.000,-

Spacetime Layers is een platform dat organisaties in staat stelt locatie-specifieke informatie beschikbaar te maken via een app opgebouwd uit kaartlagen: Layers. Het idee van Spacetime Layers vindt zijn oorsprong in de klas van basisschoolleraar Patrick Trentelman. In die klas wordt de basis gelegd voor een app met een interactieve kaart, die bestaat uit verschillende lagen met content (Layers). De app biedt een platform voor informatie dat locatie als uitgangspunt neemt. Het onderscheidt zich van bestaande technieken door organisaties de mogelijkheid te geven zelf content te plaatsen in kaartlagen. Ook bestaande informatie kan aan de de ‘Layers’ worden gekoppeld. Het zijn deze lagen waarmee bezoekers op locatie zelf bepalen welke informatie ze graag gebruiken.

Spacetime Layers is volgens de jury de terechte winnaar omdat het product ontzettend veel potentie biedt en erg hoog scoort op impact & toepasbaarheid. Juryvoorzitter Esmée Ficheroux: “Eén van de vele denkbare toepassingen voor de facilitaire branche is het laten samenkomen van gebouwgerelateerde informatie voor bijvoorbeeld onderhoud, domotica of beveiliging. En dat gecombineerd met informatie van sensoren, webcams en the internet of things. Een geïntegreerde oplossing als deze maakt de werk-, leer- en verblijfsomgeving leuker en makkelijker.”

Andere genomineerden.

Twee andere finalisten stonden 14 november op het podium in De Efteling, zij waren heel dicht bij de winst:

Metal Fuel Systeem

Circulaire infrastructuur voor schone energie om toekomstige energiebehoefte te verduurzamen middels de opslag en verbranding van ijzerpoeder.

Voting Bin

Uniek, in het oog springend product waarmee recyclen en schoonhouden van uiteenlopende locaties aantrekkelijker wordt gemaakt voor bezoekers.

Aftermovie.

Scherper op morgen.

Bij CSU doen we alles om werken en verblijven steeds makkelijker, fijner, gezonder en socialer te maken. We willen onze klanten verrassen met frisse concepten en innovatieve diensten binnen de schoonmaak. Daarbij zetten we stevig in op sensor based cleaning, robotisering en the internet of things. Wij integreren techniek, data en dienstverlening. Daarbij geloven we in innovatieve co-creatie. Zo is ook de CSU Innovatie Award geboren, genoemd naar onze visionaire oprichter. Hiermee willen we een platform bieden aan jong talent en samen werken aan morgen.