Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Brainport Eindhoven-partner

Jouw werk- en leefomgeving prettiger, duurzamer en gezonder maken, doen we niet alleen. We werken samen met organisaties die dit doel met ons delen. Zodat we elkaar kunnen inspireren en uitdagen. Daarom zijn we sinds februari 2022 partner van Brainport Eindhoven. Samen met ASML, Brainport Development, Jumbo Supermarkten, Philips, PSV, Royal Swinkels Family Brewers en VDL Groep werken we aan oplossingen voor dringende maatschappelijke onderwerpen. Denk aan armoede, vitaliteit, werkloosheid, kansen voor kinderen en sociale verbinding.

CSU in het partnership

Iedere organisatie draagt op haar eigen manier een steentje bij aan dit partnerschap. Wij als CSU bieden de kwetsbare groepen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in de regio kans op werk. Daarbij zetten we ons ook in voor hun gezondheid en welzijn. Zo proberen we armoede in de regio te verminderen. En voor onze partners in Brainport Eindhoven zijn we een proeftuin. Samen met ons kunnen zij slimme oplossingen en vernieuwende technologieën in de facilitaire dienstverlening uitproberen. Verder leveren we ook een bijdrage door:

  • de Scholen Challenge en het daarbij behorende lespakket deels te verzorgen. Daarmee nemen we kinderen al vanaf hun jonge jaren mee in de skills en technologie van onze tijd;
  • het verspreiden van onze kennis over financiële gezondheid en laaggeletterdheid;
  • samen met andere partners te zoeken naar nieuwe innovatieve oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.
aN2uOL9HDko-SD

Contact

Wil je meer weten over onze activiteiten binnen het partnership Brainport?

Onze collega Elke beantwoord graag je vragen.

Elke de Jong Projectmanager Innovatie