Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Fris in je werk

Als mensenbedrijf zijn we dag in, dag uit bezig met het werk- en leefgeluk van jou, je medewerkers en de mensen om je heen. Datzelfde doen we voor onze eigen medewerkers. Niet alleen omdat we willen dat zij zich prettig voelen in hun werk, maar ook omdat gelukkige collega’s gemotiveerde collega’s zijn. En dat merk jij als opdrachtgever. Ons Fris in je Werk programma ondersteunt, ontlast en motiveert onze collega’s.

Vitaliteit, ontwikkeling en loopbaan

Met Fris in je werk bieden we onze mensen activiteiten, opleidingen, hulp en ondersteuning op het gebied van vitaliteit, ontwikkeling en hun loopbaan. Een professioneel aanbod waarvan ál onze medewerkers kosteloos gebruik mogen maken. Denk aan een gezondheidscheck en hulp bij lichamelijke of geestelijke klachten. Maar ook gratis sporten en een (online) gezondheidsprogramma. Mensen die grip willen krijgen op hun financiële situatie kunnen hulp krijgen van een budgetcoach. En met een taaltraining, de basisvakopleiding van het RAS-examenbureau en de opleidingen van de CSU Academy is er een groot aanbod voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kansen voor iedereen

Een belangrijk onderdeel van Fris in je werk is talentontwikkeling. Daarmee bevorderen we de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Zien we dat een collega meer wil en kan, dan sturen we daar gericht op. Ook geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans in onze teams. Zo creëren we nieuwe perspectieven in onze eigen werkomgeving.

RxyL24aUaSU-HQ (1)

Meer weten?

We zetten alles op alles om het werkgeluk van onze medewerkers te verhogen. Wil je meer weten over hoe we dat doen? Lees dan meer over een van onze focuspunten: