Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
DA drogisterijen duurzame professionele schoonmaak CSU

DA Drogisterij

Jouw klanten moeten kunnen winkelen in een schone drogisterij. De nieuwste verzorgings- en hygiëneproducten of luxe artikelen al van ver in een frisse etalage kunnen bewonderen. Alles draait om de beleving van je bezoeker. Een schone winkel draagt bij aan een gastvrije uitstraling, verhoogt je professionaliteit en wekt vertrouwen. Schoonmaak heeft zelfs invloed op het aankoopgedrag in jouw winkel.

Met CSU als jouw schoonmaakpartner is goed en duurzaam schoon de standaard. Ook achter de schermen: een schoon en opgeruimd kantoor en een net magazijn. Want jij en je collega’s zijn voor ons net zo belangrijk als jouw bezoekers en klanten.

Een schone winkel én wereld

Alleen schoon is niet goed genoeg; wij kiezen voor een duurzame aanpak.

  • Ozonwater: Onze ozon-sprayflacon zet kraanwater om in ozonwater; een chemieloos alternatief voor dagelijkse reinigers. Ozonwater heeft een reinigende en ontsmettende werking, elimineert bacteriën, virussen en schimmels en verdrijft onaangename geuren. Deze werkwijze zorgt voor minder verpakkingsmateriaal en transportbewegingen.
  • Circulaire producten: Onze werkwagens, microvezeldoeken, werkkleding en -schoenen zijn circulair. Gemaakt van gerecycled plastic, oude werkkleding en gebruikte petflessen.
  • Chemieloze toiletontkalker: Voor het sanitair gebruiken we steeds meer de chemieloze toiletontkalker BubbleFlush. Deze trilt vuil en kalk in de toiletpot los met ultrasone geluidsgolven.
  • Duurzaam vloeronderhoud: Smartcoat is een alternatief, zonder zware chemie en waterverbruik, voor de traditionele waslaag op linoleum- en marmoleumvloeren. We slijpen de toplaag van een vloer af, in plaats van deze op te lossen. Dit bespaart tot wel 95% energie. ‘Droogschuren’ van een ruimte zo groot als een klaslokaal levert eenmalig slechts een handjevol slijpsel als afval op. De coating (die we 1 keer per 5 jaar aanbrengen) vormt een harde, beschermende laag over de vloer waardoor deze, onder normale omstandigheden, oneindig meegaat.

De CO2-uitstoot van onze dienstverlening bij jou monitoren we ieder jaar met Green & Social Impact en is voor jou inzichtelijk via een dashboard. Op product- en ruimteniveau meten we de impact van materialen, middelen en machines, stroomverbruik en vervoer. De inzichten helpen ons om concrete besparingsacties uit te voeren.

Jouw voordelen

Flexibel en mensgericht

Werkzaamheden plannen we vanzelfsprekend rondom je openingstijden. Samen bekijken we wat er bij jou past. Heb je zelf schoonmaakcollega’s in dienst of werk je samen met de medewerkers van een schoonmaakbedrijf? Dat is geen probleem. Wij nemen ze op warme, correcte en soepele wijze over en borgen de continuïteit met de voor jou vertrouwde medewerkers.

Duurzaam zijn, gaat ook over het welzijn van mensen; onze collega’s. We zorgen voor veilige werkomstandigheden, goede arbeidsvoorwaarden en voor mentale, fysieke en financiële fitheid. Dit doen we met maatwerkprogramma’s gericht op (mentale) vitaliteit. En met ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers op persoonlijk en professioneel vlak. We vergroten hiermee hun duurzame inzetbaarheid. Gezonde, blije medewerkers zorgen voor continuïteit bij jou in de winkel.

Dit, en meer, gun jij je huidige schoonmaakmedewerker(s) toch ook?’
Lees hier wat wij voor uw schoonmaakmedewerkers kunnen betekenen.

Jarenlange ervaring in en kennis van de retailbranche

Jouw branche kennen wij als geen ander, wij weten wat er speelt. Om de beste winkelervaring te garanderen, leveren we maatwerk per winkel. Onze schoonmaakmedewerkers worden niet alleen vakinhoudelijk getraind, ze volgen ook een hospitality training gericht op de detailhandel. 

Wil je graag weten wat CSU jouw huidige schoonmaakmedewerker(s) nog meer te bieden heeft? Kijk hier voor alle informatie.

Zorg branche professionele schoonmaak csu

Vrijblijvend contact?

Wil je vrijblijvend meer informatie of een offerte? Leuk! Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak je keuze:

Voor een offerte hebben we nog wat meer informatie van je nodig:

Heb je een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.