Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak vmbo middelbare school mbo hbo onderwijs csu

Een HBO waar studenten het maximale uit zichzelf kunnen halen: daar doen we het voor. Ontdek onze schoonmaakoplossingen.

Schoonmaak HBO

Een onderwijsinstelling is een plek waar je tot bloei wil komen, waar je je welkom moet voelen. Jij en je collega’s, docenten en vooral ook studenten. Onze mensen zorgen voor een fijne, gezonde en veilige leeromgeving. Niet alleen door grondig schoon te maken, ook door gastvrij te zijn. Met een vriendelijke lach, begroeting en praatje toveren ze jouw onderwijsinstelling om tot plek waar iedereen zich thuis voelt. 

Slimmer, schoner, groener

De wereld verandert, jij verandert. Jij wil zo duurzaam mogelijk handelen, maar ook kostenbesparend. Wij zoeken iedere dag naar (facilitaire) oplossingen voor de vragen van vandaag en morgen. Hoe kunnen we nóg effectiever, efficiënter en duurzamer schoonmaken? Hoe maken we de leeromgeving steeds schoner én groener? Met oplossingen als PU-coating, voor duurzaam vloeronderhoud, en Hi Five, voor een datagedreven schoonmaak, veranderen we de dag van vandaag. En samen met jou én jouw studenten veranderen wede dag van morgen en overmorgen. Want jullie inzichten zijn de basis voor innovaties van de toekomst.

Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs

Voor én met studenten

De toekomst, daar zijn we iedere dag mee bezig. Niet alleen door te innoveren, ook door toekomstige en nieuwe talenten kansen te bieden. Kansen die zij nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen. Met gastcolleges, hackathons, stages, traineeships, studieprojecten, bedrijfsbezoeken en meeloopdagen delen we onze kennis van de facilitaire branche. Voor, maar vooral ook mét jongeren. Met hun frisse blik op de toekomst.

Schoonmaak in het MBO en HBO
schoonmaak onderwijs scholen csu


CSU contact