Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU bewandelt de Koninklijke weg

interview-clean-totaal-ws

In een openhartig gesprek vertelt de voorzitter van de Raad van Bestuur bij CSU John van Hoof zonder omwegen over het wel en wee van Nederlands grootste schoonmaakorganisatie. Ook steekt hij niet onder stoelen of banken hoe trots hij is om recentelijk, als eerste facilitair bedrijf ooit, uit handen van Koningin Máxima de prestigieuze Willem I Award Groot bedrijf te hebben mogen ontvangen. Een bestuurder bij wie het glas altijd half vol is: corona biedt immers ook nieuwe kansen!

Ondanks de beperkingen wegens Covid-19 vond het gesprek plaats in de boardroom van het CSU hoofdkantoor te Uden. Veilig en wel. Desinfectie bij de entree, spatscherm bij de receptie met duidelijke aanwijzingen om 1,5 meter afstand te behouden. De koffie staat keurig klaar in mini-thermosflesjes en er staat een flesje water zodat de bezoeker zelf zijn drankje kan inschenken en er geen andere handen aan te pas komen.

Koning Willem I prijs

Uw redacteur wist als enige binnen de media het juryrapport van de Koning Willem 1 Stichting te bemachtigen. Een rapport dat verder niet inhoudelijk in de media gedeeld wordt. Uit het rapport wordt duidelijk dat de criteria waarop de onafhankelijke & deskundige jury de bedrijven beoordeeld heeft, bestaan uit de thema’s: durf, doorzettingsvermogen, duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

Van Hoof: “Het was een intensief proces dat we doorlopen hebben. Al met al heeft de procedure ruim een jaar in beslag genomen. Een dergelijke award behaal je dus niet zomaar. We zijn er als bedrijf buitengewoon trots op om met deze award bekroond te zijn. Dit gevoel van trots geldt uiteraard ook voor onze oprichter Cor van der Heijden, en zijn 3 kinderen die al 12,5 jaar de huidige familie aandeelhouders van het bedrijf zijn.”

Lees hier het hele artikel.