Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU wint Koning Willem I Prijs 2020

csu-wint-koning-willem-1-prijs-ws

CSU wint de Koning Willem I Prijs in de categorie ‘Grootbedrijf’. Een prestigieuze Nederlandse prijs die tweejaarlijks wordt toegekend aan ondernemingen die uitblinken in durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima maakte de winnaars woensdagavond 25 november in Amsterdam bekend.

Trots

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU, is enorm trots: “De Koning Willem I Prijs vormt de bekroning voor de unieke werkwijze van CSU. Het is voor ons bedrijf, onze medewerkers en al onze relaties een groot compliment. Dankzij de inzet van medewerkers en het vertrouwen van klanten en leveranciers kunnen wij vernieuwen en goed ondernemerschap tonen. Hygiëne en het belang van goede schoonmaak kwamen het afgelopen jaar hoger op de agenda’s van veel organisaties te staan. Het is voor ons als CSU de ultieme stimulans om iedere dag de beste kwaliteit in onze dienstverlening te leveren.”

Wendbaar en (sociaal) innovatief

De jury over CSU: “Een onderneming die koploper is in technologische en sociale innovatie. Een onderneming die door haar wendbaarheid tijdens de COVID-19 crisis excellent ondernemerschap heeft laten zien. Een onderneming waar maatschappelijke winst net zo telt als financiële winst”, aldus Hare Majesteit Koningin Máxima, namens de Koning Willem I Stichting.

“We geloven in innovatie en digitalisering. Juist nú gaan ontwikkelingen sneller dan ooit”, zegt Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur van CSU. We verkennen en lopen voorop met praktische vernieuwingen. Klanten houden ons scherp om te blijven verrassen en verwachten behalve technologische innovaties als robotica en sensor based cleaning, ook sociale innovaties waaronder het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en innovatieve taal- en trainingstools . Zo maken we het facilitaire werkveld steeds slimmer voor klanten en aantrekkelijker voor medewerkers. We doen het voor elkaar, voor onze klanten en voor de toekomst.’’

Over Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs uit. De Koning Willem I prijs is een Nederlandse prijs voor ondernemingen. De prijs wordt uitgereikt aan een groot bedrijf (meer dan 250 werknemers) en aan een MKB-bedrijf. De stichting beoordeelt de inzendingen op het financieel-economisch beleid van de ondernemingen en op de criteria ‘durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie’. De prijzen worden uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter prof. dr. K.H.W. Knot.

De prijs in de categorie MKB ging naar Von Gahlen en Gulpener Bierbrouwerij won de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Meer informatie over de Koning Willem I Prijs is beschikbaar op www.kw1prijs.nl.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u contact opnemen m.b.t. bovenstaand bericht? Kijk dan hier