Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

MeewerkWeek

Verbinding tussen management en medewerkers en medewerkers onderling is belangrijk. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn in een krappe arbeidsmarkt niet voldoende. We moeten naast elkaar staan. Zodat we strategische keuzes kunnen maken die écht impact hebben.

Daarom lopen management en kantoormedewerkers van CSU een week in het jaar mee op de werkvloer.

Onze betrokkenheid stelt ons in staat om de perfecte werkomgeving te creëren. Ook onze klanten lopen wel eens mee met onze schoonmaakmedewerkers. Of met hun eigen medewerkers.

Werk ook mee aan beter werk

Wij moedigen (management)teams door heel Nederland aan om zelf ook mee te draaien op de eigen (verschillende) werkvloer(en). Om tot verbetering te komen is het belangrijk om inzicht te verkrijgen en van elkaar te leren. Maar ook wil je als management antwoord krijgen op vragen als; Hoe blijf je tijdens de ongekende krapte op de arbeidsmarkt kritisch kijken naar de processen en effecten daarvan op de mensen binnen het bedrijf?

Meewerken biedt de uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan. Hét moment om ideeën en oplossingen te delen. En om als management te ontdekken waar werknemers tegenaan lopen ‘op de vloer’.

Bekijk de tipkaart voor het organiseren van jouw eigen MeewerkWeek:

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar marketing@csu.nl

Kijk mee met de MeewerkWeek van CSU
Kijk mee met John van Hoof bij Roompot Duynhille
yXdfi3qGqck-HD
CSU MeewerkWeek Roompot
Kijk mee met Philippe Raets bij Avans
Kijk mee met Jelle Drijver bij Afas
MeewerkWeek Avans
MeewerkWeek Afas