Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

MeewerkWeek

Verbinding tussen directie, management, kantoorpersoneel en collega’s op de werkvloer is belangrijk. Daarom organiseren we al sinds 2005 de CSU MeewerkWeek. Tijdens deze week werken directie, management en kantoorpersoneel van CSU mee op de werkvloer.

Door mee te werken met een schoonmaakcollega, krijgen zij een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden en worden er persoonlijke verhalen gedeeld. Dit zorgt voor een nauwere band tussen onze collega’s en houdt ons dicht bij de kern van wat we doen. Het leidt tot meer begrip voor elkaar en een snellere implementatie van verbeteringen. En daar worden we samen beter van.

Kijk mee met CSU MeewerkWeek

Werk ook mee aan beter werk

Wij moedigen heel Nederland aan om zelf ook mee te draaien op de eigen (verschillende) werkvloer(en). Om tot verbetering te komen is het belangrijk om inzicht te verkrijgen en van elkaar te leren.

Meewerken biedt de uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan. Hét moment om ideeën en oplossingen te delen. En om te ontdekken waar werknemers tegenaan lopen ‘op de vloer’.

Bekijk de tipkaart voor het organiseren van jouw eigen MeewerkWeek:

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar marketing@csu.nl

Kijk mee met John van Hoof bij gemeente Rotterdam
CSU MeewerkWeek 2023 John van Hoof

Onze collega’s vertellen over hun ervaringen

Laat je inspireren. Bekijk hier alle video’s van de CSU MeewerkWeek of lees de blogs.

Diane van Dijk, Commercieel Directeur bij CSU, vertelt in haar blog ‘Koffie!’ over haar leerzame meewerkdag tijdens de CSU MeewerkWeek.

Claire van der Kolk, HR functionaris bij CSU, vertelt in haar blog over haar meewerkdag bij Verpleeghuis Vreugdehof tijdens de CSU MeewerkWeek.

Duurzaamheidsmanager Niels van Geenhuizen CSU MeewerkWeek

Duurzaamheidsmanager Niels van Geenhuizen liep tijdens de CSU MeewerkWeek op meerdere plekken mee. Lees in zijn blog welke kansen hij spotte om het werk te verduurzamen.