Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

MeewerkWeek

Verbinding tussen ons management, onze kantoormedewerkers en onze collega’s op de werkvloer is belangrijker dan ooit. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn in deze krappe arbeidsmarkt niet meer voldoende. We moeten naast elkaar staan en weten wat er speelt op de werkvloer. Zodat we strategische keuzes kunnen maken die écht impact hebben. Onze betrokkenheid stelt ons in staat om de perfecte werkomgeving te creëren voor onze werknemers. Ook onze klanten lopen wel eens mee met onze schoonmaakmedewerkers. Of met hun eigen medewerkers. Wij moedigen namelijk managementteams door heel Nederland aan om zelf ook mee te draaien op de eigen werkvloer tijdens de Nationale MeewerkWeek.

Werk je mee aan beter werk?

Of je nu directeur, CEO of manager bent. Trek tijdens de Nationale MeewerkWeek je werkschoenen aan en draai mee op jouw werkvloer. Hoelang je meewerkt en hoe jouw dag er precies uitziet, bepaal je zelf. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, ontvang je van ons een toolkit. Daarin vind je alle informatie die jij en je bedrijf nodig hebben voor jouw eigen meewerkmoment.

De volgende editie van de Nationale MeewerkWeek vindt plaats van 25 tot en met 29 september 2023. Meld je nu vast aan, dan nemen wij richting september 2023 contact met je op.

yXdfi3qGqck-HD