Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakplan

Als ondernemer wil je jouw bedrijfspand zo schoon mogelijk houden. Om ervoor te zorgen dat de schoonmaak gestructureerd verloopt, is een schoonmaakplan gewenst. CSU maakt een schoonmaakplan op maat. Daarin staat precies hoe vaak we dweilen, ramen wassen, stofzuigen en ga zo maar door. Vraag nu een offerte aan en laat het perfecte schoonmaakplan samenstellen voor jouw bedrijf.

Wat staat er in een schoonmaakplan?

Een schoonmaakplan als voorbeeld is een plan waarin staat wanneer wat schoongemaakt wordt. Er staat vrij gedetailleerd in vermeld wat er precies in een ruimte wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe. Denk bijvoorbeeld aan het stofzuigen van de hal, het afstoffen van de vensterbanken en het schoonmaken van de deuren. Onze medewerkers weten hiermee exact wat er wanneer van ze verwacht wordt. Daarnaast weet je als opdrachtgever ook of de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd. Een schoonmaakplan voor de winkel is heel gebruikelijk. Feitelijk zet CSU het schoonmaakplan voor ieder object in. Denk dus ook aan een schoonmaakplan voor de horeca, de zorg, het onderwijs, hotels en overig MKB.

De afspraken vastleggen in een schoonmaakplan

Jij bepaalt wat er moet gebeuren. Wij bespreken graag op locatie met je wat er precies moet gebeuren. Ben je akkoord met onze offerte, dan is het tijd om de werkzaamheden en de frequentie van de werkzaamheden in een schoonmaakplan vast te leggen. Denk hierbij aan de dagelijkse schoonmaak en de periodieke schoonmaak. Vooral de periodieke schoonmaak is een belangrijk punt in een schoonmaakplan. Denk hierbij aan werkzaamheden
zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Vraag direct een offerte aan voor een schoonmaakplan

Wil je weten wat onze diensten jou gaan kosten? En daarnaast gebruikmaken van een efficiënt schoonmaakplan? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij gaan graag voor je aan de slag.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.