Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

VSR controle

Ieder bedrijfspand is uniek, en iedere opdrachtgever beoordeelt de kwaliteit van de schoonmaak anders. Om ervoor te zorgen dat de schoonmaak meetbaar is, voeren wij een VSR controle uit. De Vereniging Schoonmaak Research, oftewel VSR, heeft dit VSR keurmerk vastgesteld zodat op een aantal vaste punten de reinigingsservice kan worden getoetst. Met onze ervaring vertellen we je graag meer over hoe de VSR controle voor de schoonmaak wordt uitgevoerd.

Het VSR schoonmaak controle systeem bij reguliere reiniging

Een fijne werkplek neerzetten die hygiënisch schoon is, dat is op iedere locatie mogelijk. Van een ziekenhuis tot de fabriek, van een kantoorpand tot een school. Maar voor écht grondig schoonmaken gelden in iedere branche andere regels. Onze mensen begrijpen wat jouw werkomgeving nodig heeft om de beste prestaties te leveren. Door dagelijks de schoonmaakwerkzaamheden te toetsen met het VSR controle schoonmaak systeem heb je direct inzicht in de schoonmaakprestaties. Zo zie je direct welke reiniging uitstekend verloopt en welke aandachtspunten aangepakt moeten worden zodat iedereen tevreden is.

De beste schoonmaak met een VSR keurmerk

De schoonmaakwerkzaamheden van onze medewerkers moeten zorgvuldig aansluiten op jouw productieproces. Dankzij transparante en korte lijnen zorgen wij voor heldere communicatie voor de hoogste kwaliteit. Dankzij het VSR keurmerk zie je zelfs vanaf je smartphone direct de resultaten en trends van de reinigingsactiviteiten. Met periodieke rapportages vergelijk je de schoonmaakresultaten per locatie of zelfs machine. Wanneer er afwijkingen zijn, wordt dit meteen gesignaleerd. In nauw overleg met jouw afdeling stellen we de juiste schoonmaakinstructies op, toegespitst op jouw organisatie.

Ontvang meer informatie over de VSR controle

Wil je meer inlichtingen over de VSR controle voor de schoonmaak? Met een scherpe, slimme en schone blik werken wij voortdurend aan de hoogste kwaliteit schoonmaak. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag een offerte aan.

website-hospitality

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.