Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Protocol schoonmaken

U heeft de eerste stap gezet naar een ontzorging op maat op het gebied van reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. U wilt dit niet zomaar aan een willekeurig schoonmaakbedrijf uitbesteden. Door u te oriënteren bent u uitgekomen bij de nummer 1 in schoonmaak. Welke voordelen dat met zich meebrengt? Met gespecialiseerde en ervaren schoonmaakmedewerkers door heel het land is hulp altijd dichtbij. We leveren excellente schoonmaakdienstverlening door onze schoonmaakmedewerkers op te leiden. Daarom zijn al onze medewerkers op de hoogte van de schoonmaakprotocollen. Zo weet u zeker dat u altijd de hoogst behaalbare kwaliteit in schoonmaak ontvangt. Bent u op de hoogte van protocol schoonmaken? In een persoonlijk gesprek, digitaal of fysiek, praten we u graag bij over het actuele protocol schoonmaken en welke schoonmaakdiensten aansluiten bij uw wensen.

Protocol schoonmaken: expertise op maat

Geen enkele klant is hetzelfde. Misschien heeft u een specifiek protocol schoonmaken waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom kunt u rekenen op een schone en frisse werkomgeving aan de hand van maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken die aansluiten bij verschillende schoonmaakprotocollen. Dit is vooral belangrijk bij specialistische schoonmaakwerkzaamheden. In 2020 won CSU de prestigieuze Koning Willem I prijs. Deze prijs wonnen we doordat we uitblinken in durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Daarom kunt u op onze expertise en op die van onze schoonmaakmedewerkers vertrouwen.

Periodieke schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een volledige ontzorging op het gebied van schoonmaak? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, ontzorgen wij u op het gebied van periodieke werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan; glasbewassingdieptereinigingcomputerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging. Gezien het hier om specifieke takken van sport gaat, houden we de schoonmaak regels rondom hygiëne in acht en zijn onze medewerkers bekend met het schoonmaakprotocol. Ook hierover gaan we graag het gesprek met u aan wat uw wensen en behoeften zijn, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Vraag direct een offerte aan

U zoekt het beste schoonmaakbedrijf met een uiteenlopende schoonmaakdienstverlening dat Scherp op Schoon is en het protocol schoonmaken in acht neemt? Bij CSU zit u dan goed. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen uw wensen en verwachtingen, zodat wij voor u schoonmaakdiensten op maat kunnen leveren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

img_2777

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.