Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Protocol schoonmaken

Je hebt de eerste stap gezet naar een ontzorging op maat op het gebied van reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Je wilt dit niet zomaar aan een willekeurig schoonmaakbedrijf uitbesteden. Door je te oriënteren ben je uitgekomen bij de nummer 1 in schoonmaak. Welke voordelen dat met zich meebrengt? Met gespecialiseerde en ervaren schoonmaakmedewerkers door heel het land is hulp altijd dichtbij. We leveren excellente schoonmaakdienstverlening door onze schoonmaakmedewerkers op te leiden. Daarom zijn al onze medewerkers op de hoogte van de schoonmaakprotocollen. Zo weet je zeker dat je altijd de hoogst behaalbare kwaliteit in schoonmaak ontvangt. Ben jij op de hoogte van protocol schoonmaken? In een persoonlijk gesprek, digitaal of fysiek, praten we je graag bij over het actuele protocol schoonmaken en welke schoonmaakdiensten aansluiten bij jouw wensen.

Protocol schoonmaken: expertise op maat

Geen enkele klant is hetzelfde. Misschien heb je een specifiek protocol schoonmaken waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom kun je rekenen op een schone en frisse werkomgeving aan de hand van maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken die aansluiten bij verschillende schoonmaakprotocollen. Dit is vooral belangrijk bij specialistische schoonmaakwerkzaamheden. In 2020 won CSU de prestigieuze Koning Willem I prijs. Deze prijs wonnen we doordat we uitblinken in durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Daarom kun je op onze expertise en op die van onze schoonmaakmedewerkers vertrouwen.

Periodieke schoonmaakdiensten

Ben jij op zoek naar een volledige ontzorging op het gebied van schoonmaak? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, ontzorgen wij je op het gebied van periodieke werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan; glasbewassingdieptereinigingcomputerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging. Gezien het hier om specifieke takken van sport gaat, houden we de schoonmaak regels rondom hygiëne in acht en zijn onze medewerkers bekend met het schoonmaakprotocol. Ook hierover gaan we graag het gesprek met je aan wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Vraag direct een offerte aan

Zoek jij het beste schoonmaakbedrijf met een uiteenlopende schoonmaakdienstverlening dat Scherper, Slimmer, Schoner is en het protocol schoonmaken in acht neemt? Bij CSU zit je dan goed. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen je wensen en verwachtingen, zodat wij voor jou schoonmaakdiensten op maat kunnen leveren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

img_2777

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.