Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Checklist schoonmaak

Een opgeruimd kantoor zorgt voor meer werkgeluk, maximale productiviteit en minder ziekteverzuim. Daarnaast draagt een schoon bedrijfspand bij aan een positief imago voor uw bedrijf in het geval er klanten of bezoekers over de vloer komen. Het schoonmaken van een bedrijfspand is echter een vak apart. Een checklist voor de schoonmaak is bijvoorbeeld een must, zodat u zeker weet dat er geen schoonmaakklussen vergeten worden. CSU ondersteunt u bij het maken van een checklist voor de schoonmaak. Vraag meteen meer informatie aan via onze website.

Checklist schoonmaak binnen de voedingsindustrie

Ondernemingen die de bereiding, verwerking, behandeling, vervoer, distributie en verpakking van voedingsmiddelen als kernactiviteiten hebben, dienen extra voorzichtig te zijn als het gaat om hygiëne en veiligheid. De HACCP regels en BRC checklist zijn er daarom op gericht dat alle onderdelen van het bedrijfsproces worden onderzocht op de mogelijke risico’s daarvan en hoe deze gevaren zoveel mogelijk worden beperkt. Als u een BRC-certificaat ontvangt, voldoet u aan alle vereisten van de Britse supermarkten. Ook wordt de BRC checklist als de standaard door de Europese Retail Organisatie, CIES, erkend. CSU denkt graag mee over de checklist schoonmaak binnen uw bedrijf zodat u aan deze vereisten voldoet.

Creëer een checklist schoonmaak op maat

Ieder bedrijf en elke ondernemer is anders. De checklist voor de schoonmaak moet daarom aansluiten op uw bedrijfsvoering. Sommige schoonmaaktaken moeten dagelijks worden uitgevoerd, terwijl andere klussen maandelijks of zelfs jaarlijks plaatsvinden. U kunt de checklist schoonmaak zelf uitvoeren, maar het scheelt veel tijd, kosten en inspanning om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. CSU heeft een jarenlange ervaring met de schoonmaak van bedrijven en werkt alert, klantgericht en met oog op technologische innovatie.

Vraag een offerte op maat aan

CSU beschikt over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij u graag van dienst zijn met ieder schoonmaakproject. Wilt u meer informatie over de checklist schoonmaak voor uw onderneming? Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.